Na gostovanju v Radomljah iztržili neodločen izid

Krčani so pripravah na bližajoči se spomladanski del prvenstva na gostovanju v Radomljah iztržili neodločen izid. Na začetku srečanja so Krčani močno pritisnili proti vratom domačina in po lepi akciji povedli preko kapetana moštva Žige Jurečiča. Tudi v nadaljevanju smo gledali premoč Krčanov, ki so imeli preko Luke Ankovića izrazito priložnost za povišanje vodstva. Ob nerelalizirani priložnosti so Radomljani v protinapadu izid izenačili. V drugem polčasu smo gledali enakovredno srečanje s priložnostmi na obeh straneh. V vodstvo pa so po akciji napadalne trojke Žabec-Anković-Barranco zopet povedli igralci Krškega. Po vodstvu je Krško imeli veliko priložnost, da izid poviša, vendar je bil David Žabec žal nenatančen iz enajstmetrovke. V zaključku srečanja so domačini izid izenačili in postavili končnih 2:2.

Krško je nastopilo v naslednji postavi: Jelić, Florjanc, Srpak, Pamić, Domić, Jurečič, Žabec, Radić, Sokler, Barranco in Anković. Vstopili so še: Kukolj, Barkley, Nižić, Dunić, Fortuna in Medjimorec.

Krčani bodo generalko pred prihajajočim prvenstvom odigrali v soboto, 29. februarja, ob 12.00 uri, ko na glavnem igrišču stadiona Matija Gubec gostijo ekipo Fužinarja iz Raven na Koroškem.

Leave a comment