Za nami polovično uspešen vikend

Uspešno nadaljevanje boja za obstanek za selekcijo starejših dečkov, polovičen uspeh mladincev in kadetov, in poraz na derbiju, je izkupiček preteklega vikenda.

Ekipa mlajših dečkov selekcije U15 je bila še drugič zapored boljša od vrstnikov iz Veržeja. Rezultat je bil podoben kot v prvo, in sicer je bil tokrat zadetek manj v gostujoči mreži. Končni rezultat je bil 2:0 (1:0). Strelca za naše mlade nogometaše sta bila: Penca in Dvojmoč. Če je bil rezultat podoben, pa je bila igra nekoliko slabša. Junak tekme je bil Alex Nanger, ki je pred drugim zadetkom, požrtvovalno rešil žogo iz golove črte, in ohranil domačo mrežo nedotaknjeno. Naslednji krog bo v soboto, 9.4.2022, ob 11.30h prav tako doma, na umetni travi.

Kadetska in mladinska ekipa se vračata iz gostovanja v Slovenski Bistrici s polovičnim izkupičkom. Kadeti so najprej visoko premagali domačine z rezultatom 0:4 (0:2). Strelci za Krčane so bili: Ivankić, Mijatović in Pirc (2x). V nadaljevanju so stopili na igrišče še mladinci, ki pa so za las ostali praznih rok. Bistričani so bili boljši z 3:2 (2:1). Strelca za Krško sta bila: Zaidan in Baskera. Naslednji tekmi čakata, najstarejši ekipi mladinske šole NK Krško, v soboto, 9.4.2022, ko bodo doma na Gubcu gostili ekipo NK Šampion. Tekmi na umetni travi bosta ob 15h (kadeti) in ob 17h (mladinci).

Članska ekipa pa je v posavsko-dolenjskem derbiju za las morala priznati premoč NK Krki, ki je bila na koncu, kljub dobri igri Krčanov, boljša z 2:1 (1:1). Strelec za izenačujoči gol v prvem polčasu je bil Ikwuemesi. Popravni izpit in morebitno zmago bodo fantje iskali v nedeljo, 10.4.2022, doma proti ekipi NK Rudar Velenje. Tekma na stadionu Matija Gubca bo ob 16.30h.

Za koga? Za Krško!