vsi na gubca

Naši fantje vas lepo vabijo na prvo člansko tekmo spomladnega dela 2.SNL! 
 
V nedeljo, 5. 3. 2023, ob 15.00, igrajo na domačem Stadionu Matije Gubca, proti kranjskemu Triglavu. To je zelo pomembna tekma za našo poenoteno ekipo in nadaljevanje nogometa v Krškem, zato bomo izredno veseli vaše podpore s tribun.
 
Naša nova članska ekipa se na polno pripravlja na prvo tekmo, ki jo čaka v nedeljo. Priprave so bile zahtevne, vendar strmimo k temu, da imamo v Krškem ponovno močno domačo ekipo in začetki so zelo spodbudni. Trenutno člansko ekipo sestavlja 26 nogometašev. Kar 14 jih je bilo v mladosti aktivnih v posavskih klubih. Že vse od Nogobikcev pa je bilo z nami 7 igralcev. Matični klubi 14-ih igralcev, vzgojenih v posavskih nogometnih šolah so: NK Krško(8), NK Brežice 1919(2), Nk Šentjernej(2) in NK Dinamo Zagreb(1). Drugače pa igralci prihajajo iz sledečih držav:
iz Slovenije (16 igralcev), Hrvaške (8 igralcev), Srbije (1 igralec) in Konga (1 igralec). 4-je trenerji, ki bodo skrbeli za to člansko ekipo, prihajajo iz Krškega in verjamemo, da bodo dali vse kar je v njihovi moči, da bo ekipa res uspešna:
 
Glavni trener – Rok Zorko
Pomočnik trenerja – Slaviša Dvorančič
Trener vratarjev – Jan Račič
Fizioterapevt – Primož Četrtič
 
Se vidimo jutri na Gubcu!
 
Za koga? Za Krško!