uspešni le Starejši dečki

Vikend so odprli nogometaši U15, ki so na umetni travi v Krškem gostili sosede iz Brežic, ter jih premagali z rezultatom 3:0. Pod dva zadetka se je podpisal Timotej Pucelj, enega pa je dodal še Rok Dvojmoč.
 
To je že njihova deseta zaporedna tekma brez poraza, kar trenutno zadostuje za izenačenje na prvem mestu s 25 točkami, vendar ima zaenkrat vodilni Maribor odigrano tekmo manj. Spopad med trenutno vodilnima ekipama (26.11.) bo hkrati tudi zadnje dejanje jesenskega dela tekmovanja, ko bodo nogometaši NK Maribor gostovali v Krškem.
 
Člani so se v soboto odpravili v Novo mesto, kjer so v posavsko-dolenjskem derbiju klonili s 3:0, vendar bi po prikazanem na igrišču lahko iztržili precej več. V prvem polčasu smo bili boljši nasprotnik, si priigrali nekaj lepih priložnosti, kjer bi lahko povedli. Nato pa po nezbranosti pri prekinitvi prejeli prvi zadetek v zadnji minuti prvega polčasa. V drugem polčasu smo imeli ponovno nekaj priložnosti za izenačnje, ki so prav tako ostale neizkoriščene. Krka pa je nato rezultat povečala ponovno po prekinitvi. Takrat je tempo igre padel in novomeščani so tekmo mirno pripeljali do zadnje minute, kjer so po protinapadu zadeli še tretjič. Krki čestitamo za tri točke ter trenutno prvo mesto na lestvici, mi pa že pogledujemo proti naslednji tekmi, ki bo v soboto v Velenju.
 
Kadeti ter mladinci pa so včeraj gostovali v Slovenski Bistrici, iz katere pa se vračajo le z osvojeno točko. Kadetom je zmanjkalo nekaj sreče ter zbranosti, saj so v 20. minuti srečanja vodili z 1:3, na koncu pa žal klonili s 4:3. Za Krško sta zadela Zajc(2x) in Brdik. Mladinci, kljub prevladi na igrišču, niso uspeli iztržiti več kot remi brez zadetkov.
 
Gremo v nov teden in po nove zmage!
 
Za koga? Za Krško!