štiri tekme, dva nasprotnika, 6 točk

Naše ekipe so dvakrat gostovale v Kidričevem pri Aluminiju, in gostile sosede iz Brežic. 
 
V petek so vikend otvorili nogometaši U15, ki so gostovali v Kidričevem pri NK Aluminij. Rezultat polčasa je bil 1:1, za krčane je zadetek dosegel Nejc Penca. Ko je vse že kazalo na neodločen izzid, pa nam je v zaključku malce popustila zbranost in domačini so šest minut pred koncem srečanja povedli, dve minuti kasneje pa še povišali svojo prednost in na koncu slavli z rezultatom 3:1.
 
Do konca prvega dela prvenstva naše fante čakata še dva domača obračuna. Najprej bo nasproti stal Šampion, za konec pa nas čaka še derbi z Mariborom.
 
Včeraj pa smo na Stadionu Matije Gubce spremljali še posavski derbi v 2. kadetski ter mladinski ligi – vzhod. Kadeti so v prvem delu dvakrat zaostajali, na koncu pa suvereno slavili z rezultatom 4:2. Za naše so zadeli Brdik(2x), Pacek in Baznik.
Tomaž Brdik je dosegel že 12. in 13. zadetek sezone, kar ga uvršča na drugo mesto na lestvici strelcev. Še enkrat je pokazal zakaj si je v tej sezoni prislužil mesto tudi v članski ekipi.
 
Tudi mladinci pa so svoje delo opravili z odliko, saj so slavili s 3:0. Zadetke so prispevali Anis Miškić, Matej Ivankić ter Andraž Ruedl. Napadalni vezist Andraž Ruedl je bil zaradi poškodbe v pripravljalnem obdobju z igrišč odsoten skoraj 4 mesece. Včeraj je zabeležil prvi uradni nastop v letošnji sezoni, za svoj prvi zadetek pa je potreboval vsega 3 minute.
 
Kadeti ter mladinci jesenski del tekmovanja zaključujejo v soboto 19.11.2022, ko na Gubcu gostujejo nogometaši Fužinarja.
 
Tako kot starejši dečki, je tudi članska ekipa včeraj gostovala v Kidričevem, ter morala priznati premoč favoriziranim domačinom. V verjetno najslabšem polčasu sezone, so domačini izkoristili priložnost, in do polčasa zadeli dvakrat. V drugem polčasu so naši dvignili nivo igre, kar pa je bilo vseeno premalo za kaj več kakor poraz z 2:0 proti drugouvrščeni ekipi lige.
 
Člansko ekipo v tem delu čakata še dve tekmi. V nedeljo, 20.11., na Gubcu gostimo NK Brinje Grosuplje, s prvim delom pa zaključujemo v petek 25.11., ko se podajamo na gostovanje k lendavski Nafti.
 
Podprimo naše nogometaše v zaključku jesenskega dela prvenstva!
 
Za koga? Za Krško!