prva zmaga članov

Krčani so na tretji domači, in skupno peti tekmi tega prvenstva prišli do prve zmage. S tem so postavili piko na i uspešnemu tednu za naše selekcije.
 
Krški nogometaši so bili včeraj precej boljši nasprotnik, si priigrali večje število priložnosti in na koncu zasluženo slavili z 1:0. Z izjemo zadnjih dvajsetih minut, ko so gostje lovili izenačenje, so bili krški nogometaši dominantnejši, a so zapravili kar nekaj lepih priložnosti. Edini zadetek na tekmi je v 56. minuti dosegel vezist Oliver Petrak, ko je mojstrsko izvedel prosti strel in neubranljivo zadel iz približno 20m od nasprotnikovega gola. Prekrasen zadetek je po dveh remijih in dveh porazih zadostoval za prvo zmago v novi sezoni. Mojstrovino Petraka si lahko ogledate na našem facebook profilu.
 
V tem tednu so bili dvakrat na delu tudi nogometaši selekcije U15 Krško Šentjernej in se po dobrih predstavah dvakrat zasluženo veselili. Kot smo že pisali so najprej v sredo gostovali na Ptuju, kjer so z rezultatom 0:1 premagali vrstnike iz NK Drava Ptuj. Edini zadetek je ob koncu srečanja dosegel Timotej Pucelj. Drugič pa so slavili včeraj, ko so v Celju z 2:5 premagali NK Šampion. Timotej je zadetku na Ptuju, včeraj dodal še 4 zadetke in je trenutno s 5 zadetki najboljši strelec lige. Še enega pa je včeraj dodal Rok Dvojmoč. Celotni ekipi čestitamo za odlično odigrani tekmi.
 
V petek pa so bili na delu tudi kadeti in mladinci, ko so gostovali v Mariboru pri NK Maribor Tabor. Na težkem gostovanju (zaradi različnih razlogov) so kadeti izgubili z rezultatom 3:0, mladinci pa so tik pred koncem srečanja, kljub boljši predstavi, prejeli nesrečen zadetek za izenačenje na 3:3. Za krčane sta zadela Regvar (2x) in Miškić.
 
Tekmovanja se nadaljujejo že sredi tega tedna. V sredo bosta kadetska in mladinska ekipa gostili vrstnike iz Veržeja. Tekmi bosta ob 14.30 in 17h, na igrišču z umetno travo.
 
Še opozorilo! Tekma U15, ki je bila predvidena za sredo ob 11.30 uri, je bila zaradi poškodb in bolezni v domačem taboru, prestavljena na še nedoločen termin.
 
Za koga? Za Krško!