pretekli teden uspešni le kadeti

Na petih odigranih tekmah, so naši nogometaši osvojili zgolj šest točk. Vse po zaslugi kadetske ekipe.

Začelo se je v sredo, ko bi morale biti na sporedu tri tekme, a je bila prva, tekma starejših dečkov, zaradi poškodb v domačem taboru prestavljena. Naslednji so bili na vrsti kadeti in mladinci, ki so gostili Veržej. Kadeti so svojo nalogo opravili suvereno, in vrstnike iz Veržeja premagali s 3:0. Za domače sta zadela Brdik in Baznik (2x). Na drugi tekmi so mladinci malce presenetljivo izgubili z 0:1.

V soboto bi morala biti na vrsti še druga tekma ekipe U15, in sicer v Celjo, a je bila prestavljena iz istega razloga kot sredina. Datume prestavljenih tekem vam sporočimo naknadno.

V nedeljo je bil spet zelo natrpan urnik. Začeli so kadeti in mladinci, ki so gostovali v Velenju pri Rudarju. Spet so se izkazali kadeti ki so, z zadetkom Brdika, zmagali z 0:1. Tekma mladincev je bila precej bolj napeta. V visokem ritmu in spremenljivem vremenu so na koncu slavili domačini, z 2:1. Strelec za Krško je bil Nikola Regović.

Člani so včeraj odigrali tekmo 6. kroga 2. SNL in nesrečno izgubili, ko so v gosteh z 2:1 klonili proti NK Kety Emmi&Impol Bistrica. Srečanje so ponovno začeli z zaostankom 1:0, saj so prvi zadetek prejeli že v 2. minuti srečanja, ko so domačini izkoristili napako v naši obrambi. Po prejetem zadetku je bila igra do konca polčasa enakovredna z obeh strani, z izjemo lepega strela z glavo domačinov ter posredovanja vratarja Vida Goričarja. V drugem polčasu so Krčani ponovno pokazali povsem drug obraz in pritisnili na nasprotnikova vrata, ter v 57. minuti prišli do izenačenja, ko je po predložku, z glavo zadel rezervist Mateo Lovrić. Tekmo pa je odločila enajstmetrovka, ko se je v 81. minuti žoga nesrečno odbila v roko enega izmed branilcev in sodnik je po kratkem premisleku pokazal na enajstmetrovko za domačine, ki so jo domačini izkoristili in na koncu tudi slavili. Naslednja tekma nas čaka v soboto 10. septembra, ko v Krškem gostujejo ND Beltinci.
 
Za koga? Za Krško!