prekinjen niz zmag, nadaljuje se niz brez poraza

Po šestih zaporednih zmagah v vseh kategorijah, so ta vikend sledili trije remiji. Na članski tekmi je v vratih debitiral mladi Erazem Dornik.
 
V soboto je vikend domačih tekem začela članska ekipa s srečanju proti ND Primorje Ajdovščina. Srečanje se je končalo z rezultatom 2:2, oba zadetka za krčane je prispeval Miloš Gordić. Ponovno so prvi zadeli gostje. Povedli so preko Nunića, v 20. minuti, ko je ta izkoristil dober predložek iz kota. Takoj po prejetem zadetku so krčani dvignili nivo svoje igre in preko Gordića izenačili v 26. minuti. Do konca polčasa so si gostje sicer ustvarili več priložnosti vendar se rezultat ni več spremenil. V drugem polčasu so do zadetka ponovno prvi prišli gostje, v 63. minuti je za 1:2 zadel Mark Gulič. Domači so nato ponovno pritisnili in izenačili v 79. minuti, ko je predložek s strani v mrežo pospravil Gordić in s tem postavil tudi rezultat srečanja. Izpostaviti velja tudi suveren debi vratarja mladinske ekipe, Erazma Dornika, ki je dobil priložnost ob poškodbah Ribiča in Goričarja.
 
V nedeljo pa so se na umetni travi pomerili še kadeti ter mladinci, ko so gostili NK Šampion. Oba srečanja sta se končala z remijem, kadeti so odigrali 2:2, mladinci pa 1:1. Kadetska ekipa je na srečanju dvakrat vodila, vendar je na koncu za vse tri točke zmanjkalo malo sreče. Oba zadetka za krčane je prispeval Tomaž Brdik. Mladinci so zabeležili že svoj tretji remi v letošnji sezoni, zadetek za krčane je dosegel Timon Regvar, njegov sedmi v sezoni.
 
Ta teden nadaljujemo s trdim delim, saj nas konec tedna čakata kar dva derbija. V 1. ligi U15 – vzhod nas v soboto čaka posavski derbi, ko v Krškem gostimo NK Brežice. Kadeti ter mladinci se v nedeljo po nove točke odpravljajo v Slovensko Bistrico. Člansko ekipo pa prav tako v soboto čaka posavsko-dolenjski derbi, ko gostujemo v Novem mestu, kjer se bomo pomerili z NK Krka.
 
Za koga? Za Krško!