Nov delovni vikend

Prejšnji teden so bili treningi in tekme v znamenju počitnic in praznikov. Odigranih je bilo manj tekem kot ponavadi, ki pa našim ekipam niso prinesle polnih izkupičkov.

Zato pa so bili v sredo že uspešni selekcija U15 (1. liga U15 VZHOD), ki so z zadetkom Kranjčiča v 18. minuti premagali svoje vrstnike iz Rudarja. Drugouvrščeni Krčani se jutri odpravljajo k NK Jarenina (11.00), v sredo jih čaka novo gostovanje pri vodilni ekipi NK Maribor (14.00).

Članska ekipa bo tekmo jutri v gosteh odigrala proti ekipi NK Rogaška. Tekma bo ob 14.00 v Športnem centru v Rogaški Slatini.

V nedeljo bodo doma tri in v gosteh ena tekma. Mlajši dečki, selekcija U13A, bodo igrali prvenstveno tekmo 1. LMD MNZ Celje proti nasprotnikom iz NK Šampion iz Celja. Tekma se bo začela ob 10:30.

Kadeti (1. SKL) in mladinci (1. SML) se bodo na igrišču z umetno travo pomerili proti ekipi ND Ilirija. Pričetek kadetske tekme bo ob 12.00, mladinci pričenjajo ob 14.00.

V goste se odpravljajo starejši cicibani U11. Proti ekipi ŽNK Savinja bodo tekmo odigrali ob 15.00 (Stadion Olimp Celje).

Leave a comment