nepričakovano slovo od 2.snl

Kljub lanskim težavam z obstankom in kljub slabši letošnji jeseni, je izpad iz lige vseeno neprijetno presenečenje.

Kot rečeno smo se že v lanski sezoni do zadnjega borili za obstanek, letos pa se je vse skupaj končalo že pred zadnjim krogom. Slaba je bila tudi letošnja jesen, ki smo jo končali na zadnjem mestu lestvice, a zaostanek za mesti, ki prinašajo obstanek je bil relativno majhen. Vendar tudi spomladi stvari niso krenile kot bi morale. Trije remiji in dve zmagi za skupnih 9 točk v spomladanskem delu je enostavno premalo. Na roko nam ni šlo tudi dejstvo da so bile ekipe bolj konkurenčne, in da je bilo za obstanek potrebnih rekordno število točk.

LESTVICA 2.SNL 2022/2023

Končni izkupiček je bil samo 6 zmag, 6 remijev in kar 18 porazov, z gol razliko -23. Najboljši strelci so bili: Hanžek(7), Gordić(6), Jurečič(4) in Lovrić(4).

Omeniti velja tudi igralce mladinske šole, ki si priigrali priložnost pri članih: Čičić, Blagojević, Regvar, Janc, Pirc, Dornik, Brdik, Milanović, Petančič, Ruedl in Regović.

Kljub vsemu je treba dvigniti glave in optimistično zreti v prihodnost. Včasih je potreben korak nazaj, da lahko narediš dva naprej.

Za koga? Za Krško!