neposrečen uvod v pomlad

Včeraj se je na domačem stadionu odvila naša prva članska tekma v spomladnem delu 2.SNL. Na žalost se tekma ni izšela po pričakovanjih, zmago je odnesel Triglav.
 
Triglavani so naše nogometaše premagali z izidom 1:2. Po dveh lepih priložnostih krčanov v prvem polčasu so v 41. minuti, kot prvi, zadeli kranjčani. Gostje so bolje začeli tudi drugi polčas in zadeli za 0:2. V 77. minuti so domači zmanjšali zaostanek na končnih 1:2. Strelec za domače je bil povratnik v domače moštvo in novi kapetan, Tomaž Zakrajšek.
 
Trener Rok Zorko o dogajanju: “Res mi je žal, da se nam ni izšlo. Vložili smo veliko energije in truda, vendar je bil nasprotnik boljši, predvsem pa so pri NK Triglav dobro vedeli kaj želijo na igrišču. Igrišče je bilo za letni čas odlično pripravljeno, vendar še vedno zelo težko za hitro igro. V številnih fazah igre nam manjka uigranost in nikakor ne moremo izpeljati naših idej med tekmo. Preveč je nabitih in izbitih žog, ko bi morali iskati rešitve z igro. Prepričan sem, da bomo z dobrim treningom in dodatno uigranostjo vedno boljši in boljši. Smo v zelo težki situaciji, ko postavljamo klub zopet na noge v vseh pogledih, zato smo izjemno veseli lepega obiska na Gubcu in hkrati še bolj žalostni, ker nam ni na koncu uspelo vsaj izenačiti v veselje gledalcev. V prihodnje obljubljamo, da se bomo še bolj borili in vedno igrali na zmago, zato upamo, da nas boste Krčani še naprej podpirali v teh težkih časih.”
 
Več o tekmi si lahko preberete na SN Portalu, na naši FB strani pa si lahko ogledate tudi video povzetek tekme. Naslednja tekma je na vrsti v nedeljo, 12.3., ko gostujemo pri Fužinarju. Tekma bo najverjetneje odigrana na stadionu v Prevaljah.
 
Za koga? Za Krško!