mladinske selekcije uspešne

Mladinske selekcije so vikend zaključile brez poraza. Na domači tekmi proti Miklavžu so slavili tako kadeti kot tudi mladinci. Starejši dečki pa so iz Bistrice prinesli točko.

Kadeti so povedli v prvem polčasu. V 23. minuti je zadel Luka Jelenić. V drugem polčasu so gosti pritisnili in iskali izenačenje, a na koncu se je sreča nasmehnila našim. Po dolgem predložku, ki je zadel prečko, je odbito žogo, v 81. minuti, v mrežo pospravil Tai Meze. Končni rezultat je bil 2:0 (1:0).

Mladinci so svojo nalogo opravili suvereno. Goste so premagali s 3:0 (1:0). Mrežo Miklavža je načel Isa Aremu, za končni rezultat pa je v drugem polčasu poskrbel Max Galić (2x).

Selekcija U15 je gostovala v Slovenski Bistrici. Rezultat srečanja je bil 1:1 (1:0). Domačini so povedli v prvem polčasu, naši pa so izenačili iz enajstmetrovke v 68. minuti. Strelec je bil Jaka Baznik.

Naslednji vikend kadeti in mladinci gostijo Rudar iz Velenja, starejši dečki pa Nafto 1903. Tekma z Nafto bo neposredno odločala boj za obstanek v 1. ligi U15 vzhod.

Za koga? Za Krško!