MLADINSKA ŠOLA 100% USPEŠNA, ČLANI DO TOČKE NA GOSTOVANJU

Članska ekipa NK Krško je gostovala v Rogaški Slatini in vse do sodnikovega podaljška imela v svojih rokah vse tri točke.

Že od pete minute dalje so fantje igrali z igralcem manj, zaradi izključitve Doumbie. V sodnikovem podaljšku prvega polčasa je Krčane v vodstvo popeljal Ikwuemesi. To vodstvo je trajalo vse do 91. minute, ko so domačini izenačili. Končni rezultat tekme je bil tako 1:1 (0:1). V 26. krogu na stadion Matije Gubca prihaja drugouvrščena ekipa NK Triglav Kranj. Že sedaj vsi lepo vabljeni na Gubca.

Selekciji U19 in U17 sta spet z odliko opravili svojo nalogo. Iz Šmartnega ob Paki sta domov prinesli poln izkupiček točk in trenutno z dvema tekmama več prevzeli 1. mesto na lestvici. Velenjski Rudar je po nepopolnem krogu sedaj na 2.mestu. Najprej so nastopili kadeti in premagali ekipo NK Šmartno 1928 z rezultatom 1:3 (0:2). Strelca sta bila Bračun in Pirc (2x).

Mladinci pa so prav tako premagali vrstnike iz Šmartnega. Boljši so bili z rezultatom 0:2 (0:0). Zadetka sta se veselila Derkuća in Galić.

Ta vikend se bosta ekipi doma pomerili z gosti iz Jarenine, ki trenutno zasedajo 10. mesto na lestvici.

Ekipa starejših dečkov selekcije U15 Krško Šentjernej se je v tem tednu še drugič razveselila zelo pomembne zmage. Mladi nogometaši so bili doma boljši od gostov iz Jarenine. Končni rezultat tekme je bil 2:0 (0:0). V drugem polčasu je dva zadetka dosegel Penca. Naslednji krog bo na sporedu šele 7.5.2022, ko naši mladi fantje odhajajo na gostovanje v Bistrico.

Za koga? Za Krško!