mešani občutki po predzadnjem tekmovalnem tednu

Pred zadnjim krogom še vedno brez odločitev. Vse naše ekipe se še borijo, da bi izpolnile svoj tekmovalni cilj.

Člani so bili z rezultatom 1:0 poraženi v Dekanih. Kljub temu da so drugi polčas igrali z igralcem več, niso uspeli zadeti in si priboriti zlata vredno točko, ki bi že pomenila obstanek. Vseeno pa so v tem boju še vedno v najboljšem položaju. Za obstanek potrebujejo vsaj točko na derbiju proti Brežicam.

V podobnem položaju je ekipa U15 Krško Šentjernej. Na tekmi proti Nafti so zdržali pritisk in z rezultatom 0:0 obdržali prednost ene točke na lestvici. V zadnjem krogu morajo za zanesljiv obstanek zmagati na gostovanju v Beltincih.

Odlično pa se je vikend izšel za naše kadete in mladince. Najprej si je Nafta privoščila spodrsljaj na tekmah proti Veržeju, od koder je odnesla štiri točke. Naši pa so proti težkemu tekmecu iz Velenja osvojili vseh šest.

Mladinci so zanesljivo ugnali vrstnike s kar 6:0 (2:0). Odlično predstavo na igrišču so z zadetki kronali Aremu (4x), Galić in Šutalo.

Precej bolj napeto je bilo na tekmi kadetov, ki so odlično začeli, in povedli v 16. minuti, ko je zadel Meze. V nadaljevanju je sledila živčna in napeta tekma, vendar so naši fantje zdržali vse pritiske. Končni rezultat je bil 1:0 (1:0).

Pred zadnjim krogom je vse v rokah naših fantov.

Za koga? Za Krško!