KRČANI NUDILI MOČAN ODPOR PROTI UDELEŽENCU LIGE PRVAKOV

Člansko moštvo NK Krško je v sklopu priprav na spomladanski del prvenstva odigralo mednarodno prijateljsko tekmo proti letošnjem udeležencu Lige prvakov zagrebškemu Dinamu. Varovanci trenerja Iztoka Kapušina so se predstavili v zelo dobri luči, saj serijski hrvaški prvak nikakor ni našel poti do Zalokarjevih vrat. Ob polčasu je semafor na kultnem stadionu Maksimir še kar kazal rezultat 0:0. V nadaljevanju je prišlo do sporne situacije, ko je sodnik ob prekršku domačega branilca v kazenskem prostoru zrušil napadalca Krškega Luko Ankovića. Sodnik se je po posvetovanju s stranskim sodnikom odločil samo za prosti strel. V 62. minuti so Krčani vendarle klonili. Ob številnih menjavah so Zagrebčani v 67. minuti ponovno zadeli in postavili končni izid 2:0 (0:0).

Za NK Krško so nastopili: Zalokar, Florjanc, Srpak, Domić, Zakrajšek, Jurečič, Radić, Žabec, Mrvič, Anković in Barranco. V nadaljevanju so vstopili še: Ševerdija, Fortuna, Barkley, Jančić, Nižić, Medjimorec in Dunić.

Pod vodstvom trenerja Nenada Bjelice so za Dinamo nastopili: Zagorac, Moharrami, Hajrović, Andrić, Gavranović, Moubandje, Čuže, Đira, Mišković, Kim in Perić. V nadaljevanju so še vstopili: Čavlina, Batistić, Leš in Krizmanić.

Leave a comment