Elementor #3526

Člani NK Krško pred pričetkom sezone z novim novim strokovnim vodstvom. Po uspešnem zaključku in osvojitvi 10. mesta v pretekli sezoni naši fantje že kar nekaj dni pridno trenirajo.

Ob koncu sezone je klub sporazumno prekinil sodelovanje z dosedanjim glavnim trenerjem, Damijanom Romihom, kateremu se zahvaljujemo za uspešno deloin mu želimo vse dobro v novih izzivih. Damijan, hvala!

Z največjim veseljem pa vam predstavljamo naša nova trenerja članske ekipe, ki bosta Aljaž Leskovar in Darijan Matić.

Aljaž je magister fakultete za šport in je deloval kot pomočnik trenerja v 1. SML v ekipi NK Aluminij.

Darijan je nekdanji slovenski reprezentant in nogometaš Olimpije, Domžal, Mure in drugih slovenskih klubov, del kariere pa je preživel tudi v tujini, kjer je igral v Rusiji, Izraelu, Ukrajini, Romuniji in Avstriji. Nazadnje je deloval kot pomočnik članskega trenerja pri NK Olimpiji. Darijan je za navijače NK Krško povedal: “Vesel sem, da bom prišel v klub s tako dolgo tradicijo in veliko bazo navijačev. Že kot igralec sem se v Krškem pred polnimi tribunami vedno dobro počutil. Kot trener bi si želel, da se v Krško vrne vzdušje izpred nekaj let.” Darijan in Aljaž, dobrodošla v dresu nuklearcev!

Člani so tudi že odigrali prvo pripravljalno tekmo, in sicer z ekipo FK Radnički Niš, kjer je bil rezultat 3:1 za goste iz Srbije.V naslednjih dneh bomo objavili tudi vse novosti glede članske ekipe in ostalih novosti v NK Krško.

Gremo Krško!