EKIPE NOGOMETNE ŠOLE ZELO USPEŠNE, ČLANSKA EKIPA ŽAL MANJ

V preteklem vikendu so se vse ekipe pomerile na domačih tleh na stadionu Matija Gubca.

Odlično sta svoji nalogi opravila kadetska in mladinska ekipa nogometne šole NK Krško. Kadeti so suvereno odpravili ekipo NK Maribor Tabor z rezultatom 4:1 (1:1). Strelci za naše nogometaše so bili: Milanović, Pirc (2x)in Meze.

V drugi tekmi so mladinci še malo višje premagali goste iz Maribora. Končni rezultat je bil 6:1 (1:1). Strelci za Krčane so bili: Galić, Aremu, Derkuća, Arapović, Maravićin Šutalo.

Na skupni lestvici ekipi zasedata visoko 3. mesto in za vodilnim Dravogradom zaostajata samo 2 točki. Obeta se nam še zelo napet boj za sam vrh in uvrstitev v 1. ligo. Naslednji tekmi čakata naše fante v nedeljo, 3.4.2022, ko gredo na gostovanje v Bistrico, ki trenutno na skupni lestvici zaseda 6. mesto. Tekmi bosta ob 14h in 16h.

Zelo uspešna je bila tudi ekipa starejših dečkov U15 Krško Šentjernej, ki je premagala vrstnike iz Veržeja z rezultatom 3:0 (2:0). Strelca za domačine sta bila: Pencain Pucelj (2x). Ekipa je s to zmago tudi zunaj nevarne cone izpada in uspešno na poti k zastavljenemu cilju, obstanku v 1. ligi. Naslednja tekma ekipe U15 bo prav tako doma, v soboto, 2.4.2022, proti istemu nasprotniku, ekipi NK Veržej.

Člani pa so morali priznati premoč gostom iz Ajdovščine. ND Primorje je bilo boljše z rezultatom 0:3 (0:2). Popravni izpit čaka naše fante že v petek, ko odhajajo na gostovanje v Novo mesto. Posavsko-dolenjski derbi proti ekipi NK Krke na Stadionu Portoval bo ob 19h zvečer.

Za koga? Za Krško!