dve zmagi, dva poraza

Tako v soboto kot v nedeljo, so se tekme naših ekip končale s po eno zmago in porazom. Nadaljevanje tekmovanj sledi že v sredo, ko bodo člani odigrali zaostalo tekmo proti Roltek Dobu.

V soboto dopoldan se je začelo z zmago starejših dečkov, ki so gostovali v Dravogradu. Tekma se je končala z rezultatom 1:3. Prvi gol so si domačini zabili kar sami, ostala dva sta dosegla Pucelj in Slovenc. Na lestvici naši zasedajo 3. mesto z enakim številom točk kot prvo in drugouvrščena ekipa.

Člani so se ob 15.00 v zahtevnih razmerah deževne sobote, v gosteh, pomerili z Rudarjem iz Velenja. Na izenačeni tekmi je odločil en gol, ki je zadoščal za zmago Rudarja 1:0. Naši so po tem porazu zdrsnili na 14. mesto na lestvici.

V nedeljo sta bili na vrsti tekmi kadetov in mladincev. Nasprotnik je bil mariborski Tabor. Kadeti so na prvi tekmi premagali vrstnike s 3:0, čeprav je bila tekma težja kot kaže rezultat. Za naše sta zadela Brdik(2x) in novinec Kopar. Manj sreče so imeli mladinci, ki so odlično začeli in povedli že v 3. minuti z golom Janca. Ob polčasu je bil rezultat 2:1, po zaslugi zadetka Miskića in ubranjene enajstmetrovke domačega vratarja Sotelška. Gostje so ob koncu uspeli obrniti rezultat, za končnih 2:3.

Kot že omenjeno, je v sredo na vrsti zaostala domača tekma proti Roltek Dobu. Začne se ob 18.00. Vljudno vabljeni!

Za koga? Za Krško!