dve pomembni zmagi

Naši nogometaši so na praznični vikend dosegli dve pomembni zmagi v boju za obstanek. Kadeti so premagall Šampion, člani pa so bili boljši od Doba.

Člani so svojo tekmo odigrali v soboto, ko so gostovali v Dobu. Proti neposrednemu tekmecu za obstanek so zgodaj povedli. Že v 10. minuti je zadel kapetan ekipe Zakrajšek. Do konca tekme se rezultat ni spremenil. Z zmago 0:1, in novimi tremi točkami so se naši nekoliko približali tekmecem za obstanek. Do varnega 14. mesta jih loči še 7 točk.

Prav tako v soboto so igrale tudi mlajše selekcije. Starejši dečki so gostovali pri Muri, kjer so se pomerili s tekmeci za vrh lestvice. Na napeti tekmi so že povedli z 0:2, dvakrat je zadel Pucelj. Vendar so domači do konca izenačili na končni rezultat 2:2. Ekipa Krško Šentjernej na lestvici zaseda 4. mesto. Za prvouvrščeno Muro zaostaja 5 točk.

Kadeti in mladinci so gostovali pri Šampionu. Kadeti so v zelo pomembni tekmi za obstanek v ligi osvojili vse tri točke. V izenačeni tekmi je odločil en zadetek. Za končnih 0:1 je zadel Zajc. Kadeti na lestvici zasedajo 7. mesto, 5 točk nad mesti izpada. Mladinci so natežki tekmi, z močno oslabljeno ekipo izgubili s 4:0. Ekipa zaseda varno mesto na sredini lestvice.

Ta vikend vse ekipe igrajo doma. Vabljeni k ogledu tekem in spodbujanju naših nogometašev v končnici tekmovanj.

Za koga? Za Krško!