dober začetek, klavrn konec

Končni izkupiček tega vikenda je nova zmaga starejših dečkov, in trije minimalni porazi kadetov, mladincev in članov.
 
Prvi so v soboto začeli starejši dečki, ki so gostili NK Drava Ptuj in slavili z rezultatom 5:0. To je že njihova 11 tekma brez poraza, in deseta zmaga v prvenstvu. Za zmaga je dvakrat zadel Rok Dvojmoč, po zadetek pa so prispevali še Nejc Penca, Nejc Slovenc ter Nik Hočevar. Ekipa Krško Šentjernej na lestvici kljub dvema tekmama manj, drži visoko tretje mesto.
 
Članska ekipa se je odpravila na gostovanje v Rogaško Slatino, kjer so domačini slavili z 2:1. Na igrišču smo si zaslužili več kot poraz, saj smo bili skozi večino srečanja podjetnejši nasprotnik ter si ustvarjali veliko priložnosti, vendar žoga enostavno ni hotela čež črto. Domačini so v prvem polčasu izkoristili napako v naši obrambi, ter dobili polčas z rezultatom 1:0. V drugi del smo krenili odločno, igrali zelo dobro, kar nas je v 77. minuti tudi nagradilo, ko je zadetek za izenačenje dosegel Gordić. Že v naslednjem napadu smo imeli po kotu priložnost za vodstvo, vendar je domači vratar strel z glavo ubranil. V 81. minuti, pa so domačini ponovno izkoristili napako v naši obrambi in po predložku iz kota zadeli za končni rezultat. Rogaška je z zmago postala tudi jesneski prvak 2. SNL.
 
Doma so takoj za starejšmi dečki nadaljevali kadeti, ko so gostili NK Rudar Velenje, ter ponovno nesrečno izgubili. Do 78. minute so vodili z 2:1, na koncu pa v 78. ter 80. minuti prejeli dva zadetka in izgubili z 2:3. Oba zadetka za domače je dosegel vezist Tomaž Brdik. Skupno je do sedaj zbral že 10 zadetkov. Dogajanje na umetni travi pa so zaključili mladinci, ki so se prav tako pomerili proti NK Rudar Velenje. Srečanje se je končalo v prid gostov, slavili so z 1:2. Zadetek za domače je dosegel Saša Blagojević.
 
Nova tekma za kadete in mladince sledi že v sredo, ko se bodo, na zaostali tekmi 7. kroga, v Črni na Koroškem pomerili z ekipo Fužinarja.
 
Za koga? Za Krško!