Članska ekipa Nk Krško pričela s pripravami na sezono

Člansko moštvo Nk Krško je v sredo, 1.7.2020 pod vodstvom trenerja Iztoka Kapušina pričelo priprave na jesenski del nove tekmovalne sezone.

Trener prve ekipe je ob tem dejal:
“Priprave na novo sezono smo pričeli v specifični situaciji, ki je vsem nam dobro znana. Uvedli smo določene ukrepe, da bi preprečili morebitno širjenje virusa, saj imamo veliko igralcev, ki dnevno prihajajo iz Hrvaške. Kar se tiče igralskega kadra ocenjujemo, da smo v nekoliko boljši situaciji glede na lansko sezono, saj jedro moštva ostaja nespremenjeno, priključili pa so se nam tudi številni igralci lanske mladinske ekipe, ki je bila zelo kvalitetna, vendar jim je obstanek v prvenstvu onemogočila nenadna prekinitev prvenstva. Ker pa imamo tudi v letošnjem letu visoke cilje, bomo moštvu priključili še nekaj kvalitetnih posameznikov, ki bodo dodana vrednost v boju za najvišja mesta.”

Strokovno vodstvo Nk Krško je že določilo celoten plan prijateljskih srečanj v pripravljalnem obdobju. V soboto, 11.7.2020 ob 18.30h doma proti ekipi Rudar Trbovlje, v soboto, 18.7.2020 gostovanje pri ekipi Brinje Grosuplje, v soboto, 25.7.2020 ob 18.30h doma proti Krki, v soboto, 1.8.2020 v gosteh proti ekipi Rudeša in generalka v sredo, 5.8.2020 v gosteh proti ekipi Šmartnega.

Prvo kolo v novem prvenstvu je predvideno za 12.8.2020, Nzs pa bo v kratkem izžrebala pare in določila termine igranja pokalnih tekem.