borbena igra dovolj le za točko na treh tekmah

Na treh tekma v tem vikendu so jo naši nogometaši odnesli zgolj z eno točko. Člani so na domači tekmi z Nafto kljub dobri igri izgubili. Enaka usoda je doletela kadete, mladinci pa so uspeli iztržiti točko na gostovanju pri Šampionu.

Že v petek so člani gostili Nafto. Gosti so hitro povedli po napaki domačega vratarja. Naši so zaostanek izničili že v 14. minuti, ponovno je zadel Rudonja. V izenačenem dvoboju je do odločitve prišlo v končnici, ko je najprej v 77. minuti zadel stari znanec krških zelenic, Nermin Haljeta. Ob koncu so Naftaši na podoben način zadeli še enkrat za končnih 1:3. Na videz prepričljiv rezultat ne odkriva vsega. Krčani so bili več kot konkurenčen tekmec, in bi si po mnenju navzočih zaslužili vsaj točko. Omeniti velja tudi rdeči karton Arapoviča, ki bo tako manjkal na naslednji tekmi.

Kadete in mladince je v soboto v Šmartnem ob Paki gostil Šampion. Kljub temu da je v krških ekipah manjkalo kar nekaj nogometašev, so oboji prikazali borbeno igro. V prvi tekmi so kadeti izgubili s 4:0, a so v drugem polčasu pokazali, da lahko parirajo tudi močnejši in starejši ekipi, kakršna je Šampion. Mladinci so, kljub temu da niso imeli menjav, prikazali dobro formo in domačinom na izenačeni tekmi odščipnili točko. Tekma se je končala z rezultatom 0:0.

V naslednjem krogu člani gostujejo v Kranju, kadete in mladince pa čaka domača tekma proti Bistrici.

Za koga! Za Krško?