zmaga po preobratu

Članska ekipa krškega je po preobratu slavila na domači tekmi proti Beltincem. Uspešne so bile tudi ekipe mladinske šole. Od 12-tih možnih točk so jih krške ekipe osvojile 9.

Po ponovno slabem začetku, ter nekaj napakah v domači obrambi, so v 10. minuti srečanja gostje vodili že z 0:2. Kazalo je, da bodo brez večjih težav z Gubca odnesli vse tri točke, vendar se domača ekipa ni predala in v 19. minuti preko Lovrića znižala rezultat na 1:2. Domača ekipa je nato prevzela pobudo in tri minute pred koncem prvega polčasa preko Lesjaka rezultat izenačila. Tik pred sodnikovim žvižgom pa so Krčani imeli še 100% priložnost za popoln preobrat, vendar je gostujoči vratar strel ubranil. V drugem polčasu so imeli domačini vse pod kontrolo in gostom niso dovolili praktično ničesar. Končni rezultat srečanja je bil postavljen v 56. minuti, ko je na svojem debiju zadetek za zmago dosegel Miloš Gordić.

V nedeljo je bil na Stadionu v Brežicah odigran prvi letošnji posavski derbi v 2. SKL/SML – vzhod, na katerem se je zbralo lepo število gledalcev, ki so zares lahko uživali v dveh zanimivih nogometnih predstavah. Na koncu se je derbi končal z rezultatom 1-1, saj so kadeti morali priznati premoč sosedom iz Brežic (2:0), mladinci pa so v izredno zanimivi tekmi na koncu slavili z rezultatom 2:4. Strelci za Krčane so bili Miskić, Milanović, Regović in Hassine.

Starejši dečki so že v petek gostovali pri NK Rudar Velenje ter slavili z rezultatom 0:1, edini zadetek na tekmi je dosegel Nejc Slovenc in s tem poskrbel že za tretjo zaporedno zmago!

Danes nas na Gubcu čaka pokalna tekma članov proti Šampionu iz Celja.

Za koga? Za Krško!