zlata vredna točka

Kadeti so na lokalnem derbiju proti brežičanom osvojili točko in si zagotovili obstanek v ligi.

Na prvi tekmi nedeljskega rasporeda so kadeti remizirali z Brežicami s 2:2. Najpomembnejšo tekmo končnice prvenstva, tako za naše kot za goste, so bolje odprli nasprotniki. A kljub temu da so gostje dvakrat vodili, so naši uspeli doseči željen rezultat. Za Krško sta zadela Pirc in Baznik. V zadnjem krogu se igra samo še za končno uvrstitev.

Mladinci so na drugačni tekmi, brez pravega tekmovalnega imperativa in nekoliko oslabljeni izgubili lokalni derbi z 1:3. Edini zadetek za naše je dosegel Petančič.

Na prvi sobotni tekmi so starejši dečki zopet dosegli suvereno zmago. Boljši so bili od Dravograda. Končni rezultat tekme je bil 5:0. Za Krško Šentjernej so zadeli Pucelj(2x), Penca(2x) in Pavlič.

Člani so predzadnjo tekmo prvenstva igrali v Ljubljani. Kljub dobri igri so izgubili s 3:1. Za naše je zadel Jurečič. Omeniti pa velja še da so prvi nastop v članski vrsti zabeležili naši mladinci: Milanović, Regvar in Janc.

Prihodnji teden je na vrsti zadnji krog za vse naše ekipe. Najbolj zanimivo bo na članski tekmi proti Rogaški, ki bo odločala o prvaku 2. SNL. Tekma bo v petek ob 16.30. Vljudno vabljeni!

Za koga? Za Krško!