uspešen vikend, nove tekme pred vrati

Za nami je vikend brez poraza. Člani ohranjajo upanje na obstanek, mladinci nadaljujejo z dobrimi predstavami, kadeti z dobro igro do pomembnih točk. Tekmovanja pa se nadaljujejo že takoj po praznikih, s tekmami v sredo in četrtek.

Člani so kljub zaostanku prišli do točke proti močni Krki. Za rezultat 2:2 sta zadela Hanžek in Jurečič. Krčani imajo še vedno teoretične možnosti za obstanek. Naslednja tekma bo na vrsti v četrtek ob 17.00, na Gubcu. Nasproti bo stal Rudar iz Velenja.

Kadeti, ki se prav tako borijo za obstanek, so dosegli pomembno zmago proti neposrednemu tekmecu na lestvici. Bistrica je papdla z rezultatom 5:2. Izkazal se je Nik Pirc, ki je zadel kar 4-krat, en zadetek je dodal še Pacek.

Mladinci so prav tako premagali bistričane, ki so se v prvem polčasu še kosali z našimi, v drugem pa jim je zmanjkalo moči. Za končnih 2:0 je dvakrat zadel Ruedl.

Naslednja preizkušnja kadete in mladince čaka v sredo v Ravnah na Koroškem proti Fužinarju.

Po krajšem premoru, pa se na zelenice vračajo starejši dečki. Ta teden bodo odigrali kar dve tekmi. V sredo, ob 17.00, gostujejo v Brežicah, v nedeljo pa doma, ob 11.00, gostijo ROHO.

Za koga? Za Krško!