Upam, da se bomo po tekmi skupaj veselili

Po včerajšnjem treningu smo kratek razgovor opravili s krškim napadalcem Luko Vekićem.

Kako si se privadil na krški klub?

Naprej sem mislil, da se bom težko privadil, ampak so me vsi lepo sprejeli, tako da nisem imel nobenih težav in se tukaj odlično počutim.

Izkušnje Ankaran Koper, Dekani.  Kakšne so razlike med Krškim in primorskimi klubi?

Sam ne vidim velike razlike. Največja razlika je v podnebju. V zimskem obdobju se na Primorskem da trenirati zunaj, tu pa je malo težje, saj je veliko bolj hladno in malo več snega kot pri nas:)

Kako gledaš na nov izziv v Krškem?

Potrudil se bom vsako priložnost čim boljše izkoristiti. Menim, da imamo dobro in mlado ekipo, zato je ta izziv še toliko bolj zanimiv. Ravno zaradi tega nisem okleval pri tej odločitvi.

Kaj bi sporočil mladim nogometašem Nogometne šole NK Krško, ki zagotovo prav tako sanjajo o igranju v članski ekipi?

Vsakemu mlademu igralcu je cilj dobiti priložnost za igranje v članski ekipi, tako da naj se maksimalno potrudijo, kot smo se morali vsi. Rad bi jim rekel, da če so se odločili za to pot naj se potrudijo in naj izkoristijo vsako ponujeno priložnost, saj mislim, da so mladi igralci zelo zanimivi drugim klubom.

Do sedaj si na prijateljskih tekmah Krškega dosegel dva zadetka. Tvoj komentar.

Spoznal sem soigralce, ujeli smo se v igri. Upam, da jih bom v prvenstvu dosegel še več.

Tudi krški navijači že nestrpno čakajo na prvo domačo tekmo danes. Ali imaš kaj treme pred domačo publiko, ki na vsaki tekmi vneto navija?

Nimam nobene treme. Slišal sem veliko lepega o njih. Navijači so dodatna motivacija in upam da se bomo po tekmi skupaj veselili.