Tudi najboljši proti nam garajo za točke

Pred tekmo z Olimpijo smo se s prvim strelcem Krčanov Miljanom Škrbićem pogovarjali o njegovem zdravstvenem stanju in občutkih po trenutnem delu sezone.

Miljan, kako se počutiš? Kako je s tvojo poškodbo?

Trenutno se počutim dobro, na žalost pa celo zimo nisem treniral zaradi poškodbe in sem izpustil tudi priprave. Upam, da bom najhitreje spet v formi, v kateri sem igral v prvem delu prvenstva.

Če se ozreš na letošnjo sezono, kaj ti najprej pride na misel?

Sezono smo začeli super, zelo sem zadovoljen tudi s svojo igro in jesenskimi zadetki in ponosen sem bil, ko je bilo moje ime na vrhu lestvice strelcev PLTS. Takrat se je tudi veliko govorilo o mojem odhodu iz Krškega, ampak še vedno sem nuklearec, zato bom dal vse od sebe, da ekipi pomagam do čim boljšega rezultata na koncu sezone.

Kako sodeluješ z novim trenerjem Šćulcem?

S trenerjem imava zelo dober odnos, veliko se pogovarjava, med poškodbo mi je zelo pomagal, za kar se mu zahvaljujem. Glede njegovega dela pa lahko rečem, da je vnesel nekatere novosti, kar se tudi vidi na terenu in tudi najboljše ekipe se morajo zelo potruditi, da nam vzamejo kako točko.

V nedeljo na sončnem Gubcu tekma proti trenutno prvi Olimpiji. Kaj pričakuješ od tekme?

Olimpija je trenutno prva na lestvici, zato bomo v nedeljo dali svoj maksimum. Dokazali smo, da lahko igramo z najboljšimi v ligi in tudi Olimpija se bo morala nagarati za točke na Gubcu. Rad bi povabil navijače, da v nedeljo množično pridejo na tekmo, da bodo naš 12. igralec in nam pomagajo pri borbi za najboljši možen rezultat. S soigralci bomo dali vse od sebe in pustili srce na igrišču, kar smo že večkrat dokazali.