Sporočilo navijačem NK Krško

Nogometaši, strokovno vodstvo in vodstvo NK Krško smo zelo zadovoljni s pogledom na lestvico po 5. krogu PLTS. Bilo je vprašanje časa, kdaj bomo ob predstavah kot so letošnje –  na zadnjih petih (ena pokalna) tekmah smo neporaženi – prišli do prvenstvene zmage. Upamo, da s svojim delom in prikazanimi predstavami delite naš optimizem in zagnanost za nadaljnje delo.

Tisti, ki ste bili v Murski Soboti, na peklenski vročini, ste najbrž opazili, da je bil kapetan moštva v Murski Soboti vratar Marko Zalokar ”Dida”. Ob njem igrajo fantje, ki si to zaslužijo z delom na treningih oz. tisti, ki izkoristijo priložnosti, ki se jim ponudijo na tekmah. O tem odloča glavni trener Alen Šćulac, ki ima zaradi svojega načina delovanja in odgovornega pristopa popolno podporo vodstva NK Krško.

V klubu ne razumemo, zakaj se vsaka naša pomembna zmaga v dnevniku Ekipa skuša razvrednotiti, ali pa se skuša med navijače vnesti dvom o delovanju Nogometnega kluba Krško v prihodnje. Vsaka šola nekaj stane in mi smo se iz svoje pretekle marsikaj naučili. Sponzorjem in ostalim poslovnim partnerjem so naša vrata vedno odprta, prav tako novinarjem, navijačem in vsem, ki bi radi pomagali klubu ali jih iskreno zanima dogajanje.

Pojasnilo je namenjeno predvsem navijačem pa tudi ostali nogometni javnosti. Ne dovolimo, da bi se v NK Krško in med navijače neupravičeno vnašal nemir. Zasluženo lahko uživamo ob pogledu na lestvico v trenutkih, ko ne garamo na igrišču in treniramo za naslednje uspehe. V ekipi imamo odlično vzdušje, kar se že kaže s predstavami na nogometnih zelenicah.

V soboto nas čaka pomembna tekma s Triglavom. Pridite nuklearci na Gubca, pokažimo slovenski nogometni javnosti našo predanost, navijajmo za naše nogometaše in atomski fuzbal in obdržimo tri točke v Posavju.

Vsi na Gubca!