solidni sezoni za kadete in mladince

V zadnji skupni sezoni so tako kadeti kot mladinci dosegli soliden rezultat, čeprav so bili kadeti do zadnjega v boju za obstanek.

Kot rečeno so si kadeti šele v predzadnjem krogu zagotovili obstanek v 2. ligi, vendar to dejstvo ni realen odsev kvalitete naše ekipe. Skozi celotno sezono smo se lovili in nismo uspeli ujeti konstantne forme. K stanju na lestvici pa je pripomogla tudi izjemna izenačenost ekip. Kar 7 jih je končalo znotraj 4-ih točk.

LESTVICA U17, 2. SKL 2022/2023

Za končno 6. mesto je bilo dovolj 12 zmag, 4 remiji in 11 porazov, ob negativni gol razliki -6. Nastopilo je kar 29 igralcev. Najbolji strelci so bili: Brdik(14), Pirc(9), Baznik(8) in Golob(5).

Mladinci so celotno sezono solidno držali mesto na sredini lestvice in sezono odigrali brez pretresov. Za boljši rezultat je manjkal predvsem bolj konstanten in številčnejši igralski kader. Kljub temu so dosegli tudi nekaj zelo dobrih rezultato. Nazadnje so v 23. krogu prepričljivo premagali takrat vodilno ekipo in kasnejšega prvaka Rudar iz Velenja.

LESTVICA U19, 2. SML VZHOD 2022/2023

Naši so osvojili končno 5. mesto. Dosegli so 11 zmag, 5 remijev in 11 porazov, z gol razliko +13. Na 27-tih tekmah je nastopilo 29 igralcev. Najboljši strelci so bili: Regvar(10), Petančič(10), Miskić(9) in Ruedl(5).

Omeniti velja tudi igralce, ki so si priigrali nastop na članski tekmi. To so bili: Čičić, Blagojević, Regvar, Janc, Pirc, Dornik, Brdik, Milanović, Petančič, Ruedl in Regović.

V naslednji sezoni se ligi ločujeta. Kadeti bodo igrali 2. ligo skupaj z ekipo u15, mladinci pa bodo igrali samostojno ligo.

Za koga? Za Krško!