Revanša na Martinovo nedeljo

Jutri bo za ekipo Krškega na sporedu 16. krog PLTS. Nasprotnik pa že tretjič v slabih treh tednih NK Aluminij, kateremu se je na dveh pokalnih tekmah proti Krškemu uspelo uvrstiti v polfinale Pokala.

Pred jutrišnjo tekmo smo za napoved prosili Marina Perića, ki je bil poleg Daliborja Volaša in Marca Da Silve eden izmed strelcev na tekmi proti NK Kranj.

Marin se je po sedmih mesecih in pol uspešno vrnil po poškodbi sprednjega križnega ligamenta. Do poškodbe je prišlo na treningu, sledila je operacija: “Za mano je kar težko obdobje saniranja poškodbe, verjamem, da je sedaj to za mano in da bom na na igrišču vsakič dal svoj maksimum- za dobro ekipe in za vsakega navijača Krškega”.

“Proti ekipi Triglava smo doživeli težak poraz, saj smo jim na nek način zmago podarili. V tem tednu smo omenjeno tekmo dali na stran. Pripravljali smo se na jutrišnjo tekmo z osnovnim ciljem, da zmagamo doma in se tako oddolžimo našim navijačem. Rad bi se jim tudi sam zahvalil, ko si vzamejo čas in hodijo z nami tudi na gostovanja. Njihova podpora nam veliko pomeni, upam, da bo tako tudi jutri”.

Tekma se začne ob 18.00, sodil jo bo David Šmajc.