Prvi nasprotnik bo državni prvak Olimpija

V nedeljo, 24. februarja ob 17.30 uri se nadaljuje prvoligaški nogometni ples tudi v Krškem. Zanimivejšega nasprotnika bi si težko izbrali, prvi tekmec nuklearcev v spomladanskem delu prvenstva bo namreč aktualni državni prvak NK Olimpija. V krškem taboru pričakujemo trdo, borbeno tekmo. Olimpija je na lestvici druga, za vodilnim Mariborom zaostaja 9 točk, zato si v lovu za novim naslovom ne sme privoščiti veliko izgubljenih točk. Nedeljska tekma bo tretja tekma med kluboma v tem prvenstvu, obe predhodni sta se končali brez zmagovalca. Prva poletna v Krškem brez gola, druga konec septembra v Stožicah pa z rezultatom 1 : 1, kjer je za Krčane zadel Ristovski.

Pomočnik trenerja Radovan Karanović je orisal stanje v ekipi: »V strokovnem štabu smo zadovoljni z odnosom igralcev v pripravljalnem obdobju. Tekmo z Olimpijo pričakujemo v dobrem vzdušju in optimistično, saj smo prepričani v svoje sposobnosti in želimo tudi v tretji medsebojni tekmi ostati neporaženi. V ekipi je prišlo do nekaterih sprememb, tako da bomo že na prvi tekmi priložnost za igro ponudili novim igralcem (Batarelo, Jandrek). Zaradi poškodb v zadnjem času z ekipo nista trenirala Cetina in Florjanc, vsi ostali so zdravi in pripravljeni za igro. Vabimo naše iskrene navijače, da pridete na Gubca in pomagate ekipi do prvih točk v nadaljevanju prvenstva,« je s povabilom na tekmo zaključil Karanović.

NK Krško vabi na tekmo vse ljubitelje nogometa. Vstopnice lahko kupite na blagajni pred tekmo po ceni 10 EUR za moške, 7 EUR za ženske, otroci imajo vstop brezplačen. Tokratna novost je družinska vstopnica po enotni ceni 10 EUR, ki jo lahko kupijo starši z otroci in prinaša 7 EUR prihranka. V nedeljo bodo v krškem nogometnem klubu predstavili tudi sodelovanje z Društvom Sožitje. Pred začetkom tekme bo na igrišče stopil Silvo Zalokar, član Društva Sožitje Krško in član malonogometne ekipe Specialne olimpiade Slovenije, ki je na igrah v ZDA pred 20 leti osvojila 5. mesto.

Igralcem podpora s tribun ogromno pomeni in velikokrat pripomore k boljšemu rezultatu. Vabljeni na tekmo!