Prvenstvo si želimo zaključiti brez dodatnih kvalifikacij

Pred nami je še 36. krog PLTS v sezoni 2016/ 2017. Ekipa Krškega se odpravlja na gostovanje k državnim prvakom- Mariboru. » Zavedamo se, da je pred nami težka tekma, vendar vemo, da za nas šteje le zmaga saj si vsi želimo obstanek v prvenstvu zagotoviti brez dodatnih kvalifikacij.« nam je pred jutrišnjo tekmo povedal izkušeni Dejan Urbanč, 33- letni vezist, ki je v letošnji sezoni zbral 11 nastopov za Krčane.

Nadaljuje: » Nasprotnika smo dobro preučili in se na novo tekmo pripravljali cel teden. Vemo, da bodo po koncu tekme proslavljali naslov državnega prvaka a verjamemo, da bomo odigrali na pravi način- s borbenim pristopom in srčnostjo skozi celotno tekmo ter bili osredotočeni le nase in na dober rezultat.«

Trener Rok Zorko bo na tekmi pogrešal poškodovane Damirja Sadikovića, Miljana Škrbića, Roka Nakića in Luko Pavić. V ekipo se vrača Nikola Gatarić, ki je prejšnjo tekmo izpustil zaradi kartonov.

Tekma se tako kot ostale začnejo ob 16.55. Glavni sodnik bo Miran Bukovec.

Obvestilo še za navijače Krškega v Ljudskem vrtu: organizirani navijači vstop tribuna Sever, ostali navijači Krškega vstop na tribuno Zahod.