prve odločitve

V prihajajočem tekmovalnem vikendu lahko padejo že prve odločitve glede uvrstitev naših ekip.

Člani si lahko ob ugodnih rezultatih že zagotovijo obstanek. Trenutno imajo tri točke prednosti pred Dravo in Brežicami, kar pomeni, da bi si z zmago ali remijem proti Dekanom, ob porazih obeh tekmecev, že zagotovili 14. mesto na lestvici. To je seveda idealni razplet, realneje pa je, glede na zadnje rezultate, pričakovati odločitev prav v zadnjem krogu, ko Krško gosti Brežice. Tekma članov bo v soboto, 14.5.2022, ob 17h v Dekanih.

Mladinci in kadeti v nedeljo, 15.5.2022 gostijo Rudar iz Velenja. Za ohranitev upanja na napredovanje potrebujejo dve zmagi proti močnemu tekmecu. Na žalost niso več odvisni samo od sebe, ampak računajo tudi na napako Naftašev. Tako bomo z enim očesom spremljali tudi tekmo Nafte, ki gostuje v Veržeju. Tekma kadetov bo ob 15.30h na umetni travi, tekma mladincev pa ob 17.30h na glavnem igrišču.

Že v soboto,14.5.2022, pa nas čaka morebitna odločilna tekma selekcije U15. Ekipa Krško Šentjernej, ob 11.30h, na umetni travi gosti neposrednega tekmeca za obstanek Nafto. Upamo, da se bodo navijači zbrali v čim večjem številu in pomagali fantom k želenemu cilju.

Za koga? Za Krško!