Proti Celju. Maksimalno. 100 %. Disciplinirano.

NK Krško

Jutri na Gubcu gostuje NK Celje s prvim strelcem lige. Spomladanski del prvenstva se za nuklearce ni začel po željah, dve točkovni ničli v dveh tekmah sta manj od pričakovanj. Jutri bo potrebno izkoristiti vsak dotik, vsako podajo in vsako napako gostov, da ostane Posavje v igri za prvoligaša 2019/2020.

Fantje so zelo motivirani, veliko pa jim pomeni tudi vračanje navijačev na Gubca. »Želja je velika. V Velenju si nismo zaslužili poraza, podpora s tribun nam pomaga in veliko pomeni. Prepričani smo, da se nam bo “odprlo” tudi v napadu in da bomo jutrišnjo tekmo rešili sebi v prid,« je jasen Karanović.

Ekipa Celja je po težavah na začetku sezone ujela svoj ritem, trenutno so 5. na lestvici, napadalec Rudi Požeg Vancaš pa je na vrhu lestvice strelcev. O celjski ekipi v krškem taboru spoštljivo: “Čaka nas zelo dober nasprotnik. Ekipa Celja igra dinamičen in odprt nogomet. V vsakem dvoboju bomo morali biti 100-odstotni in maksimalno disciplinirani.”

Zadnja prvenstvena tekma v Krškem se je končala neodločeno z rezultatom 1:1 (Mandić), medtem ko so nuklearci grofe premagali v 2. krogu pokalnega tekmovanja z zmago 0:3 v Celju. Takrat so zadeli Volaš, Vekić in Da Silva. Prvenstvena tekma v Celju se je končala z zmago domačinov, golom Volaša in izključitvijo Zalokarja.

INFORMACIJA ZA NAVIJAČE: Po zmagi (no, tudi če bo neodločeno) dajo nogometaši za klobase in pice. Navijači bodo z vstopnico dobili brezplačno navijaško mal’co.

Tekma bo ob 13.30 uri na Stadionu Matije Gubca, sodil bo David Šmajc. Kdor bo na kavču, lahko gleda na Planet 2, a ne dobi klobas.

Gremo Krško!