Priprave v Umagu končane, na njih vključeni tudi posamezniki iz mladinske in kadetske ekipe Nogometne šole NK Krško

Včeraj se je članska ekipa NK Krško vrnila s priprav v Umagu.

V enem tednu so poleg treningov odigrali tri prijateljske tekme in dosegli naslednje rezultate: Ružomberok poraz 0:1, Krupa remi 0:0 in Dekani zmaga 5:0.

Poleg Jana Gorenca, Davida Kovačiča in Esterja Soklerja so na tekmah nastopili tudi trije igralci Nogometne šole NK Krško.

Na vseh treh tekmah je priložnost dobil Tomaž Zakrajšek, ki igra za mladinsko ekipo Nogometne šole NK Krško. Trener Alen Šćulac je bil z njegovim pristopom zelo zadovoljen. Da gre za perspektivnega igralca potrjuje tudi nov vpoklic v reprezentanco do 18 let, kjer bodo v tem tednu opravili reprezentančne priprave.

Na dveh tekmah je nastopil kapetan mladinske ekipe Nogometne šole NK Krško Miha Mirt in tudi on upravičil trenerjevo zaupanje.

Na včerajšnji tekmi proti NK Dekani je s 17- leti  debitiral vratar Jure Ribič, vratar kadetske ekipe Nogometne šole NK Krško. Trenutno je eden izmed perspektivnejših vratarjev Nogometne šole NK Krško in tudi potencial, da bo reprezentant.

Članskim treningom se bosta od srede naprej priključila tudi igralca mladinske ekipe Gašper Koritnik in Timotej Rešetič.

 

Dobro delo Nogometne šole potrjuje tudi današnji vpoklic Gašperja Koritnika, Marka Španringa in Lipec Andraža v reprezentanco do 17 let, ki bo odigrala dve prijateljski tekmi proti sovrstnikom Grčije.