priložnost za člane da poravnajo račune z nafto

Malo za šalo, malo za res. Kadeti in mladinci so na koncu lanske sezone bili trd boj s svojimi vrstniki iz Lendave in na koncu potegnili kratko. Sedaj imajo naši člani priložnost poravnati račune.

Nafta 1903, trenutno 3. na lestvici, bo v petek ob 18h gostovala na Gubcu in lovila nove točke v boju za vrh lestvice. Naši nogometaši pa bodo skušali vnovčiti pozitivni rezultat in pozitivno energijo, ki jo je prinesla prejšnja tekma v Grosupljem.

S prvenstvom pa začenjajo tudi naši kadeti in mladinci. V soboto, 13.08.2022, ob 14.30 in 17.00 uri se bodo pomerili z ekipo Šampiona. Tekma bo odigrana v Šmartnem ob Paki. Po lanski zelo uspešni sezoni, v kateri je zmanjkala le pika na i, uvrstitev v prvo ligo, se naši znova podajajo v lov za čim boljšim rezultatom. Čeprav so pričakovanja letos malce nižja, pa ne gre dvomiti, da bodo oboji spet odlično predstavljali naš klub.

Še nekaj informacij pred člansko tekmo: tekma bo jutri, ob 18h, vstopnice stanejo 5€ in bodo na voljo pol ure pred tekmo, še vedno pa lahko kupite tudi sezonsko karto po ceni 50€. Pridite navijat za naše.

Za koga? Za Krško!