PRETEKLI VIKEND V ZNAMENJU PRIJATELJSKIH TEKEM

V preteklem vikendu so odigrale prijateljske tekme štiri naše ekipe. Člani so bili uspešni v gosteh proti NK Špansko z rezultatom 1:2. (0:1). Strelca sta bila Anković v prvem polčasu in Žabec v drugem. Naslednjo pripravljalno tekmo bodo naši fantje odigrali v soboto, 25.1. doma na umetni travi proti ekipi NK Rogaška. Tekma bo ob 17.00.

Starejši dečki U15 so bili z enakim rezultatom 1:2 (0:1) uspešni na gostovanju proti ekipi NK Inter Zaprešić. V prvem polčasu je mlade Krčane v vodstvo popeljal Medvešek. V drugem polčasu pa je za zmago zadel Bračun. Naslednjo pripravljalno tekmo bodo mladi nuklearci odigrali v soboto, 25.1. doma na umetni travi proti ekipi NK Ravnice. Tekma bo ob 10.00.

Naši najstarejši ekipi nogometne šole so prijateljski tekmi odigrali v nedeljo proti ekipi NK Rudeš. Prvo so se pomerili kadeti in zmagali z rezultatom 3:0 (1:0). Za zmago v prvem polčasu je poskrbel kapetan Kerič. V nadaljevanju pa sta zmago potrdila še Čurič in Radović. Mladinska ekipa je tudi odigrala prvo svojo pripravljalno tekmo. Končni rezultat je bil 1:1 (1:1). Strelec za Krčane v prvem polčasu je bil Budimir. Naslednji prijateljski tekmi kadetov in mladincev bosta v soboto, 25.1. doma na umetni travi proti ekipi NK Ravnice. Kadeti bodo igrali ob 11.00, za njimi pa še mladinci ob 13.00.