Pregled prvenstvenih in prijateljskih tekem

Nesrečno v Velenju

Zadnjo tekmo vikenda so včeraj odigrali člani, ki so z rezultatom 1:0 klonili v Velenju. Kljub silovitemu pritisku v drugem polčasu žoga ni hotela v gol. Karanović: “V drugem polčasu smo imeli 3 ali 4 res lepe priložnosti za zadetek, a žoga enostavno ni hotela v gol. Fantje so se res vseh 93 minut trudili in napadali, a danes se žal ni izšlo. Upam, da nam športna sreča vrne že na naslednjih tekmah.” Nova priložnost bo prihodnjo nedeljo, ko na Gubca prihaja NK Celje.

Kadeti / mladinci uspešno v nadaljevanju prvenstva

Poleg članov pa so prvenstvo nadaljevali tudi kadeti in mladinci v 1. SML. Na Gubcu so gostovali igralci Aluminija iz Kidričevega, ki so na lestvici višje uvrščeni od mladih nuklearcev. A fantje so odlično začeli nadaljevanje prvenstva, saj so kadeti odigrali neodločeno 0:0, mladinci po so štajerce premagali z 1:0 z golom Muratovića. Kadeti so se na lestvici z osvojeno točko povzpeli na 10. mesto, mladinci pa s tremi točkami na 5. mesto. Uvrstitev NK Krško na skupni lestvici 1.SML je sedaj 6. mesto.

Trener Branko Zupan je po zmagi pohvalil fante: “Dober začetek je bil za kadete in mladince danes zelo dobrodošel, saj smo do še dneva pred tekmo sestavljali ekipo in se uigravali. Kadeti so tudi ob vključitvi nekaterih igralcev U15 odigrali homogeno in na trenutke navdahnjeno ter bili blizu doseženega zadetka. Ekipa mladincev se je predstavila kot čvrsta ekipa z nekaj zelo dobrimi prebliski v igri, katerih plod je bil tudi en zadetek. Za uigravanje mladincev smo imeli manj časa kot s kadeti, tako da je ta zmaga uspeh. Vsem fantom čestitke, da so se dostojno borili za barve kluba.”

Prijateljske tekme

Selekcija U15 je igrala prijateljsko tekmo v Zagrebu proti Hrvatskemu Dragovoljcu. Fantje so zmagali z rezultatom 3:1.

Na Gubcu sta selekciji U12 ter U13 igrali prijateljsko tekmo proti ekipi Celja. Mlajša ekipa U12 je zmagala z rezultatom 5:0, U13 pa z 4:0.

Začetek treningov U8, U9, U10 in U11

Z današnjim ponedeljkom na Gubcu začenjajo s treningi tudi najmlajši nogometaši starostnih kategorij U8 do U11. Urnik treningov je objavljen http://nkkrsko.com/nogometna-sola/, starši pa lahko vse dodatne informacije prejmete na klubski telefonski številki 041 720 893.

Foto: Ekipa24, NK Krško