pregled kroga

Zopet polovičen uspeh naših ekip. Posebej boleč pa je bil domači neuspeh članov proti neposrednemu tekmecu v boju za obstanek.

Včeraj so člani gostili ekipo Dekanov. Tekma je štela dvojno, saj je nasprotnik neposredni tekmec v boju za obstanek. Naši so v tekmo vstopili kadrovsko oslabljeni zaradi kartonov. Gostje so bolje odprli tekmo, in po polčasu vodili z 0:1. V drugem delu so rezultat uspešno držali in ga ob koncu tudi podvojili. V sodnikovem dodatku so zadeli tudi naši, uspešen je bil Plantak, vendar je bilo za kaj več prepozno. Končni rezultat tekme je bil 1:2. Krčani sedaj za zadnjim mestom, ki zagotavlja obstanek zaostajajo za 8 točk.

Povsem drugačno sezono imajo starejši dečki, ki so od vrha lestvice oddaljeni zgolj za 5 točk. Ta vikend so gostili Jarenino in zmagali s 5:2. Za Krško Šentjernej so zadeli Hočevar, Pucelj (2x), Penca in Slovenc.

Kadeti in mladinci so se znova srečali z vrstniki iz Dravograda. Tekmi sta bili odigrani v Čatežu. Kadeti so v napeti tekmi kljub dobri igri nesrečno izgubili z 0:1. Bolj uspešni so bili mladinci, ki so suvereno premagali nasprotnika. Za končni rezultat 4:0, so zadeli Petančič, Ruedl in Miskić, en gol pa so si gostje zabili sami.

Za koga? Za Krško!