Pregled dela mlajših selekcij

Stroj ekipe U15, pod vodstvom trenerjev Zaimovića in Toporišiča, nadaljuje niz zmag. Z odliko so opravili z gostovanjem v Beltincih. ND Beltince so premagali z rezultatom 3:0 (2:0) in se s peto zaporedno zmago zavihteli na drugo mesto 1. slovenske lige U15 vzhod. Za Krčane je vse tri zadetke dosegel Čuber Potočnik.

Ekipa U13 nadaljuje z zmagami, doma je padla ekipa ND Rogaška, z rezultatom 8:0 (4:0).  Strelci za Krčane so bili Šunta (4x), Kraševec (2x), Baznik in Popelar sta dosegla po en zadetek.

Ekipa U12 (uradno U13 b) se iz gostovanja v Kozjem vrača s točko. Rezultat je bil 1:1 (0:0). V drugem polčasu je zadetek za mlade Krčane dosegel Prugovečki.

Veliko zmago so dosegli mladinci NK Krško. Nasprotnike NK Koper so premagali z rezultatom 1:0 (0:0). Strelec zmagovalnega zadetka v drugem polčasu za naše fante je bil Gorenc.

Kadeti so v torkovem popoldnevu z odlično predstavo osvojili veliko točko proti kadetski ekipi Kopra.

Na skupni lestvici, v konkurenci 14- ih najboljših ekip v Sloveniji trenutno zasedajo 11. mesto. Letošnji cilj obeh ekip (U17 in U19) je ohranitev prvoligaškega statusa, veseli nas, da so na dobri poti.