Pred srečanjem z NK Maribor

Jutri je na sporedu 33. krog PLTS. V Krško Prihaja Nogometni klub Maribor, katerega je naša ekipa na zadnjem medsebojnem srečanju premagala z 0:2, ko sta zadela Luka Vekić in Luka Volarič.

Fantje so po sredini tekmi in remijem proti Ankaranu opravili regeneracijski trening in danes priprave na jutrišnjo tekmo. O nastopanju za Krško in napovedi za jutri smo vprašali Aleksandra Kulinitsa in Tomaža Zakrajška.

Estonski branilec Aleksandr Kulinits, ki ga je na tekmi proti Rudarju prišel pogledat tudi selektor Estonije povedal:”V krškem klubu se odlično počutim zaradi dobrih soigralcev, trenerjev in vseh, ki delajo v klubu in zelo vesel, če lahko klubu pomagam z mojimi nastopi. Jutri pričakujem težko tekmo, saj k nam prihaja zelo velik klub. Zaradi borbe za naslov prvaka bodo zagotovo zelo motivirani, vem pa tudi, da bomo tudi mi.”

Med krškimi igralci je priložnost dobil tudi Tomaž Zakrajšek:”Biti v članski ekipi mi pomeni veliko čast, saj do nje prideš le z veliko odrekanja in veliko dela. Vsi trenerji in izkušenejši igralci mi veliko pomagajo” nam je povedal Tomaž Zakrajšek, ki trenutno zaključuje tretji letnik srednje šole.

O Mariboru pa: “Maribor se je vrnil v odlično formo a verjamem, da bomo fantje iz krške ekipe kljub napornemu ritmu dali vse od sebe” nam odločno poudari Tomaž.

Srečanje na Gubcu se bo začelo ob 16. 50, karte so v predprodaji na Petrolu, jutri se blagajna odpre ob 16.00. Prosimo za pravočasen prihod zaradi lažjega parkiranja.

Tekmo bo sodil Balažič Dejan.