povzetek tekmovalnega vikenda

V petek, sobota in nedeljo so bili po vrsti na delu člani, U15, kadeti in mladinci. Rezultat tekem je bil remi, zmaga in dva poraza za izkupiček 4 od 12 možnih točk.

V petek so člani, pod žarometi, gostovali v Kranju. Domačini so preko Kopača povedli že v 8. minuti. Po hitrem zaostanku so krčani vzpostavili ravnotežje in preko Hanžeka v 38. minuti tudi izenačili, ko je ta na drugi stativi pričakal predložek z desne strani, in z glavo žogo pospravil v mrežo. V začetku drugega polčasa so bili krčani nekoliko boljši nasprotnik in imeli tudi nekaj situacij preko katerih bi lahko povedli, a so do vodstva v 61. minuti ponovno prišli domačini. Po proti napadu so prišli do enajstmetrovke, ko je žoga ob strelu Hanžeka nesrečno zadela v roko, Hajrić pa je le to uspešno realiziral. Naši so nato ponovno pritiskali in prišli do izenačenja v 86. minuti, ko je bil v domačem 16m prostoru najbolj spreten Brekalo in z bližine zadel v prazno mrežo ter tako postavil končni izid srečanja, 2:2.

V soboto so se za prve točke borili starejši dečki. Člani ekipe Krško Šentjernej so na domačem igrišču proti ekipi NK Aluminija, kljub borbeni igri izgubili z 0:1. Nova preizkušnja sledi že v sredo, 24. 8. ob 17:00, ko fantje gostujejo na Ptuju pri NK Drava Ptuj, v prestavljeni tekmi prvega kroga.

Zadnji so bili na vrsti kadeti in mladinci. Na drugi sezonski in prvi domači tekmi so se pomerili z Bistrico. Kadeti so v zahtevni tekmi brez nekaterih članov ekipe izgubi z 1:4. Edini strelec za domače je bil Soteljšek. Mladinci pa so suvereno ugnali nasprotnika in dokazali, da bodo tudi letos v borbi za najvišja mesta. Za zmago s 3 proti 0 so zadeli Regvar, Miškić in Maravić.

Še opozorilo: napovedana torkova tekma pokala proti NK Zreče je bila odpovedana s strani nasprotnikov.

Za koga? Za Krško!