polovični izkupiček pod peco

Na zaostalih tekmah 2. SML/SKL so se Krčani v Črni na Koroškem pomerili s Fužinarjem. Domov so prinesli 3 točke.

Kadeti so se pomerili z zadnje uvrščeno ekipo prvenstva, ki letos še ni osvojila točke. Še enkrat se je izkazalo da so takšne tekme ponavadi najtežje. Ob slabi igri naših in odlični predstavi domačih, se je tekma odločila prav na koncu, ko so naši dosegli zmagoviti zadetek za 3:4. Tragični junak krčanov je bil domači branilec, ki je zadel dvakrat, vendar v svojo mrežo. Ostala zadetka sta dodala Brdik in Baznik.

Mladinci pa so se pomerili z visokoletečimi vrstniki, ki merijo na vrh lestvice. Kljub oslabljeni zasedbi zaradi poškodb in kartonov, so naši prikazali eno boljših predstav to sezono. Nažalost je spet odločila nepotrebna napaka v obrambi. Končni rezultat tekme je bil 1:0.

Že danes pa se začenja tekmovalni vikend. Ekipa Krško Šentjernej se bo v Kidričevem pomerila z Aluminijem. Obe ekipio se borita za vrh lestvice. Tekma se začne ob 18.00.

Ostale tekme bodo v nedeljo. Člani se bodo enako kot starejši dečki, v Kidričevem pomerili z Aluminijem. Tekma se začne ob 13.30.

Doma pa nas čaka lokalni derbi. Kadeti in mladinci v Krškem gostijo Brežice. Kadetska tekma se začne 11.30, mladinska pa ob 14.00. Obe tekmi se bosta odigrali na glavnem igrišču.

Za koga? Za Krško!