poker zmag za naše!

Kar so začeli starejši dečki in nadaljevali člani, so uspešno zaključili kadeti in mladinci! Štiri zmage za popolni vikend.

Starejši dečki so v soboto dopoldan gostovali v Rogaški Slatini. Domačina so prepričlivo premagali s 0:3. Za Krško Šentjernej so zadeli Hočevar, Penca in Dvojmoč. Naši so v nizu sedmih tekem brez poraza, šeskrat so zmagali, petkrat so odigrali brez prejetega zadetka. Na lestvici 1. lige U15 vzhod zasedajo visoko 5. mesto, z zgolj tremi točkami zaostanka za vodilnim Mariborom.

Člani so v soboto popoldan gostovali v Biljah. Končalo se je s presenetljivo visoko zmago naših nad presenečenjem sezone Vitanest Bilje. Za zmago 3:5 so zadeli Gordić, Predanić in Lovrić, dvakrat je bil iz enajstmetrovke natančen kapetan Hanžek. Na lestvici naši zasedajo 10. mesto.

Tekmovalni vikend so zaključili kadeti in mladinci. V Krškem so gostovali ekipi iz Dravograda, pod vodstvom nekdanjega kapetana reprezentance Roberta Korena. Tekma dneva je bil zagotovo dvoboj kadetov. Na lestvici prepričljivo vodečim gostom, so nasproti stali odlični domačini, ki so Dravograjčanom prizadejali prvi poraz v sezoni. Zmagali so z rezultatom 2:1, za naše sta zadela Brdik in Baznik. Lažje delo so imeli mladinci, ki so nasprotnika strli v drugem polčasu. Zadeli so Ivankić in Bračun, Regvar pa je dodal hattrick za končnih 5:1. Obe ekipi se vztrajno vzpenjata po lestvici, kadeti so 6., mladinci pa 2..

Tekmovanja se nadaljujejo že danes, ko starejši dečki na zaostali tekmi gostijo Bistrico. Tekma se začne ob 17h, vljudno vabljeni!

Za koga? Za Krško!