2. SNL – priprave članske ekipe NK Krško

Člansko moštvo NK Krško se intenzivno pripravlja na spomladanski del in borbo s konkurenco v 2. SNL. V zimskem prestopnem roku je bilo v ekipi kar nekaj sprememb, dodatno je težave povzročala omejitev treniranja, ki se je sprostila na zadnji dan prestopnega roka.

Kljub oteženem prestopnem roku in odhodu nekaterih igralcev se je članski ekipi pridružilo kar nekaj starih znancev NK Krško, ter igralci iz drugih sredin. 

Članskemu moštvu NK Krško so se tako pridružili domačini: Jure Ribič, Žiga Ribič, David Bučar, Primož Levičar, Tomaž Kožar, Primož Vidmar in Primož Grilc.

Za člansko moštvo že pridno zbirata nastope tudi Nik Gorenc in Danis Muratović, sicer še člana mladinske ekipe, ki se bori za preboj v 1. slovensko mladinsko ligo.

Od drugod pa so prišli: Sebastian Lesjak, Rocco Ćoza, Luka Pejović, Josue Ulrich Ntoya, Josip Krznarić, Mateo Branilović, Petar Dodig, Filip Černak, Jetmir Torra

Iz prvega dela prvenstva so ostali z nami: Mateo Smiljanič, Matic Mrvič, Jaka Korošec, Luka Radić, Matko Kramer, Marin Glavaš, Luka Anković, Ivan Pranjić, Martin Vrdoljak, Luka Rajačić, Lovre Petrović

Dokaj mlada ekipa NK Krško bo tako že v 21. 3. 2021 iskala zmago v Šmartnem in preboj v ligo za prvaka. Cilj NK Krško je ponujati priložnost mladim in perspektivnim igralec, čemur bomo v prihodnje posvečali največ pozornosti.  

Za koga? Za Krško!