Počakali bomo na uradno potrjene usmeritve

Spoštovani,

v Nogometnem klubu Krško spremljamo razvoj omilitve ukrepov v boju proti širjenju epidemije koronavirusa na področju športa. Nogometna zveza Slovenije je sredi meseca aprila sprejela odločitev o zaključku tekmovanj na mladinski in amaterski ravni. Po sklepu Izvršnega odbora Nogometne zveze so tako zaključena tudi tekmovanja v prvi in drugi mladinski in kadetski ligi, ligi U-15 za dečke, dekliških kategorijah U-17, U-15 in U-13, ter še nekaj ostalih tekmovanj. Ob tem je izvršni odbor Medobčinske nogometne zveze Celje na korespondenčni seji v četrtek, 30. aprila sprejel sklep, da se z 12. marcem zaključijo, oziroma se ne odigrajo vsa tekmovanja v organizaciji MNZ Celje v sezoni 2019/2020.

Ker ne želimo prehitevati razvoja dogodkov in s tem pohiteti z vadbo nogometašev, bomo v klubu počakali na sprostitev skupnih treningov s strani Vlade Republike Slovenije ter na uradno stališče Nogometne zveze Slovenije, v katerem bodo zapisana uradna priporočila Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje o nadaljnem poteku aktivnosti.

Takoj, ko bomo prejeli uradno potrjene usmeritve, vas bomo obvestili o nadaljevanju vadbe in pravilih, ki bodo veljala v teh novih razmerah.

Nogometni klub Krško

Leave a comment