pavza za člane, nadaljevanje tekmovanj za mladinske ekipe

Zaradi prestavljene tekme z Dobom imajo člani krajši tekmovalni odmor. Mladinske ekipe pa nadaljujejo z bojem za točke.

Članska ekipa bi morala v soboto na Gubcu odigrati prvenstveno tekmo 9. kroga proti NK Roltek Dob, vendar je na prošnjo gostov, zaradi reprezentančnih obveznosti nekaterih nogometašev, tekma prestavljena in bo odigrana v sredo, 26.10.2022.
Tako bodo člani teden izkoristili za dobro pripravo na nadaljevanje prvenstva, ko nas v tem delu čaka še 10 prvenstvenih tekem. S prvenstvom pa nadaljujemo v soboto, 1.10.2022, ko gostujemo v Biljah.
 
Ekipa U15 bo doma lovila svojo 5. zaporedno zmago, ko v Krškem gostujejo nogometaši NŠ Mura. Ekipa Mure je z osemnajstimi osvojenimi točkami trenutno drugo uvrščena ekipa lige, do sedaj so na sedmih odigranih tekmah zabeležili šest zmag in en poraz. Domača ekipa pa je do sedaj prav tako doživela en sam poraz hkrati pa zabeležila štiri zmage in se tako z dvema odigranima tekmama manj, nahaja na petem mestu z dvanajstimi osvojenimi točkami. Čaka nas še ena zanimiva ter težka tekma proti dobremu nasprotniku, zato pridite podpreti naše fante v soboto, ob 11:30, na Gubca, in jim pomagajte do novih točk.
 
Kadeti ter mladinci so prejšni teden ostali brez tekem in tako s prvenstvom po vikendu premora nadaljujejo v nedeljo, ko gostujejo pri trenutno skupno prvouvrščenih ekipah lige, NK Drava Ptuj. Liga je letos zelo izenačena, saj se na skupni lestvici po nepopolnih odigranih sedmih krogih vse ekipe nahajajo v razmiku dvanajstih točk, kar pomeni, da lahko prav vsak premaga vsakogar zato so tudi naši fantje odločeni, da iz Ptuja prinesejo vseh šest točk.
 
Za koga? Za Krško!