U10 – letniki 2008

u9-medium

Nazadnje posodobljeno 21.9. ob 15:33 uri

Termini treningov

PON 16:00-17:45
SRE 16:00-17:45
ČET 16:00-17:45

Obvestilo

Pričela se je rekonstrukcija ceste v Krškem, ki bo predvidoma trajala do Novega leta.

Kot so sporočili iz Občine Krško, bo med tem časom v uporabi tudi spodnja pot poleg igrišč. Ta pot bo namenjena intervencijskim vozilom na nujni poti.

Zato v Nogometnem klubu Krško naprošamo otroke, starše otrok, člane za previdnost. 

Otroci se prosimo zberite v garderobi in skupaj s trenerjem odidite na igrišče in ga na enak način zapustite.

Starši otrok, člani in vsi, ki se parkirate pred stadionom pa obvezno svoje avtomobile parkirajte tako, da vozila na nujni vožnji lahko nemoteno peljejo mimo stadiona.

 

Plan za vikend 23. in 24.9.2017

V soboto 23.9. gredo na ligo v Rogaško naslednji igralci: Čuber Potočnik, Miljatovič, Novak Ion, Kodrič, Burja, Pate, Slovenc, Oblak. Odhod avtobusa izpred kluba je ob 8:00 uri, prihod nazaj predviden okoli 12:30.

Mežič, Grozina, Planinc, Hlebec, Kožar, Likar, Novak Luka, Petrišič, Riven, Šmajgel, Kuntarič in Alian, Marcen Zalokar, Božič Gaj, Cekaj, Našič,  Salobir, Resnik in Kegljevič pa imajo prvenstveno tekmo doma proti NK Brežice ob 11:40 uri (zbor 11:00).

V primeru, da bo kateri igralec odsoten obvestite svojega trenerja.

 

Lep pozdrav

 


Pozdravljeni,

v nedeljo gre ekipa U10 (tisti, ki trenirajo pri trenerju Blažu) ter Veber Alian Drago in Miha Petrišič na 1. Mini Masters turnir v Ljubljano. Turnir bo potekal v Jami za Bežigradom (Vodovodna cesta 25, 1000 Ljubljana). Zbor v Ljubljani je ob 10ih. Vsak otrok bo dobil tudi kosilo. Cena kosila je 5€, denar se bo pobral na zboru. Igra se 3 tekme po 25 min dve ekipi naenkrat 6+1.  Razpored tekem je objavljen tukaj: MINIMASTERS-17-18-RAZPORED-1.turnir-Ljubljana

Lep pozdrav


 

Pozdravljeni,

v spodnjih prilogi so napisana pravila obnašanja za starše na treningu, tekmi oziroma turnirju ter 10 zlatih pravil za otroke. Nekatera pravila so povzeta iz kodeksa NŠ NK Krško, s katerim ste se strinjali ob podpisu pristopne izjave. Dodano je tudi nekaj internih pravil za selekcijo U10 in trenerji naprošamo, da se le-teh držite, tako starši kot otroci.

Pravila U10

Obveščanje in organizacija

Komunikacija s starši bo potekala preko SMS sporočil. V primeru podajanja večje količine informacij bo obvestilo na spletni strani, a o tem boste prav tako obveščeni po SMS-u.
Zaradi številčnosti nogometašev v selekciji U10 (letnik 2008) in U11 (letnik 2007) smo se v klubu odločili, da naredimo iz dveh selekcij 3 ekipe:
Ekipa U10 (Trener Blaž Milar),
Kombinirana ekipa oz. ekipa U10/11  
(Trener Bogdan Kožar),
Ekipa U11
(Trener Mario Bratkovič)
Ekipe bodo trenirale ločeno v istem terminu (pon, sre in čet od 16:00-17:45). Za vsa vprašanja glede treningov in ostalih stvari se obračate na trenerja, kateri trenira vašega otroka.

Ekipa U10 Kombinirana ekipa U10/U11
1) Burja Timotej
2) Čuber Potočnik Žiga
3) Grozina Nejc
4) Hlebec Žiga
5) Kodrič Lovro
6) Kožar Tiam
7) Likar Zal
8) Mežič Žiga
9) Miljatovič Mihajlo
10) Novak Jon
11) Novak Luka
12) Oblak Gašper
13) Pate Anej
14) Planinc Patrik
15) Slovenc Nejc
1) Cekaj Lendrion (U11)
2) Kozmus Samo (U11)
3) Mihorič Nejc (U11)
4) Našič Elin (U11)
5) Omerzu Jaša (U11)
6) Vogrinc Bruno (U11)
7) Žarn Jure (U11)
8) Božič Gaj (U10)
9) Kegljevič Aljaž (U10)
10) Marcen Žiga Zalokar
11) Petrišič Miha (U10)
12) Kmetič Lan (U10)
13) Prugovečki Riven (U10)
14) Resnik Nik (U10)
15) Šmajgl Jan (U10)
16) Veber Alian Drago (U10)

 

Program za sezono 2017/18

 • Otroci bodo igrali prvenstvene tekme pod organizacijo MNZ Celja, ki potekajo ob sobotah. Na gostujoče tekme je organiziran avtobusni prevoz, ki je namenjen izključno otrokom.
 • Organiziranih bo kar nekaj prijateljskih tekem (v spomladanskem delu pa se bomo bolj povezali tudi s klubi iz sosednje Hrvaške)
 • V letošnjem letu smo prvič tudi v ligi MINI MASTERS, ki se izvaja v obliki turnirjev. Ligo sestavlja 10 ekip (Olimpija, Celje, Maribor, Brinje Grosuplje, Domžale, Triglav Kranj, Mura, Bilje Drava Ptuj in Krško). Na vsakem turnirju ekipa odigra 3 tekme in je enkrat v letu domačin. V jesenskem delu bodo tako organizirani 3 turnirji (17.9., 30.9. ali 1.10. v Krškem in 21.10.). Sledili bodo še 3 spomladanski turnirji in eden zaključni. Termini bodo sporočeni naknadno, prav tako lahko tudi pri že določenih terminih pride do kakšne spremembe.
 • Udeležili se bomo zimske lige in tudi nekaj turnirjev (vsaj eden večdnevni). V času zimskih počitnic (med 24.2 in 4.3.2017) se bomo udeležili tudi priprav.
 • Prvenstvene in prijateljske tekme ter priprave so namenjene vsem igralcem, medtem ko se turnirjev zaradi finančnih omejitev udeležujejo le tisti, kateri v določenem trenutku kažejo največ znanja in prav tako primeren odnos.
 • Kombinirana ekipa bo v prihodnjih dneh dobila svojo podstran na spletni strani

 

Lep pozdrav


 

Lep športen pozdrav vsem skupaj,

kljub temu, da šolske počitnice še potekajo se nogometne počitnice počasi iztekajo. Verjamem, da je večina otrok že v pričakovanju treningov in ponovnega snidenja s prijatelji. S treningi bomo začeli v ponedeljek 7.8.2017 ob 16:oo uri. Fantje so eno leto starejši in tako spadajo pod selekcijo U10. Glede na lansko leto bo letos nekaj sprememb, ena izmed teh je, da treningi niso več 2x tedensko, ampak 3x tedensko (urnik treningov je prikazan zgoraj). Otroci naj bodo vsaj 5 minut pred treningom pripravljeni za vadbo, da ne izgubljamo časa. Zelo zaželeno je, da se otroci treningov udeležujejo redno, v primeru, da kdo ne more na trening je potrebno po SMS-u obvestiti trenerja (kontakte trenerjev imate na dnu strani). Nekaj osnovnih navodil je priloženo spodaj. Prvi sestanek s starši bo konec avgusta oziroma v začetku septembra.

V upanju, da se na prvem treningu zberemo v čim večjem številu vas lepo pozdravljam!

Trener Blaž

 

Obvezna oprema na treningih:

 • kopačke,
 • žoga velikost 4,
 • ščitniki,
 • bidon,
 • bela majica NŠ NK Krško,oblačila primerna vremenskim razmeram,
 • spodnji in zgornji del trenirke NŠ NK Krško (ob hladnejših dnevih),
 • anorak za primer rahlega dežja

Fantje naj imajo na treningih s seboj torbo z rezervno opremo za primer rahlega dežja (rezervne kose oblačil, čevlje ali teniske in brisačo), ki jo bodo pustili na suhem v slačilnici.

Priporoča se, da fantje na umetni travi nosijo nogometne čevlje z mehkimi, usnjenimi in majhnimi čepki, ki imajo praviloma blažilni vložek pod podplatom, ne pa s klasičnimi nogometnimi čevlji s plastičnimi, trdimi oprijemki.

 V primeru naročila opreme starši izpolnjeno naročilnico oddate na mail:mateja.ns.nk@gmail.com ali v pisarno nogometne šole!
Naročilnica za opremo NŠ NK Krško: http://www.nkkrsko.com/mladinska-sola/oprema-ns-nk-krsko/

Registracija

Za vse fante, ki šele začenjajo s treningi v klubu, naprošamo starše, da za potrebe registracije pri celjski nogometni zvezi takoj prinesejo:
– fotokopijo osebnega dokumenta (na enem listu sprednja in zadnja kopija osebne ali potnega lista),
– fotokopijo kartice zdravstvenega zavarovanja (na enem listu sprednja in zadnja kopija kartice) in
– osebno fotografijo 2,5cm × 3,5cm.

Trener je na voljo staršem po predhodnem dogovoru.

TRENERJA: Blaž Milar (051 425 311, milar.blaz@gmail.com), Bogdan Kožar (031 893 575)


Kontakt NŠ NK KRŠKO glede splošnih informacij:
rok.zorko@nkkrsko.com, luka.sebek@gmail.com