U11 letnik 2007

Pozdravljeni,

kot že večkrat rečeno igralcem se bomo letos udeležili priprav v Ankaranu od 2.-4. marca. Cena priprav je 110€ po osebi in so vanjo vključeni avtobusni prevozi, nastanitev in prehrana, treningi in prijateljske tekme ter obisk bazena.

Priprave so namenjene vsem igralcem in so za otroke pravo doživetje. Priprave nimajo samo nogometnih ciljev, ampak imajo veliko večji spekter. Opravili bomo 3-4 treninge in imeli 2-3 tekme, obiskali bomo bazen z morsko vodo, odšli na bowling, skrbeli za higieno in disciplino, se sprehajali ob morju, družili po sobah in spoznavali drug drugega.

Spodaj je priložena prijavnica in seznam opreme s kratkimi navodili. Prijavnico trenerju skupaj z denarjem (110€) vrnete v ponedeljek po treningu 19.2.2018. V kolikor kdo od otrok ne gre na priprave sporočite trenerju.

 

SEZNAM OPREME ZA PRIPRAVE V ANKARANU IN NAVODILA 2018

Lep pozdrav

Trener Mario

 

Obvezna oprema na treningih:

  • kopačke,
  • žoga velikost 4,
  • ščitniki,
  • bidon,
  • bela majica NŠ NK Krško,oblačila primerna vremenskim razmeram,
  • spodnji in zgornji del trenirke NŠ NK Krško (ob hladnejših dnevih),
  • anorak za primer rahlega dežja

Fantje naj imajo na treningih s seboj torbo z rezervno opremo za primer rahlega dežja (rezervne kose oblačil, čevlje ali teniske in brisačo), ki jo bodo pustili na suhem v slačilnici.

Priporoča se, da fantje na umetni travi nosijo nogometne čevlje z mehkimi, usnjenimi in majhnimi čepki, ki imajo praviloma blažilni vložek pod podplatom, ne pa s klasičnimi nogometnimi čevlji s plastičnimi, trdimi oprijemki.

 V primeru naročila opreme starši izpolnjeno naročilnico oddate na mail:mateja.ns.nk@gmail.com ali v pisarno nogometne šole!
Naročilnica za opremo NŠ NK Krško: http://www.nkkrsko.com/mladinska-sola/oprema-ns-nk-krsko/

Registracija

Za vse fante, ki šele začenjajo s treningi v klubu, naprošamo starše, da za potrebe registracije pri celjski nogometni zvezi takoj prinesejo:
– fotokopijo osebnega dokumenta (na enem listu sprednja in zadnja kopija osebne ali potnega lista),
– fotokopijo kartice zdravstvenega zavarovanja (na enem listu sprednja in zadnja kopija kartice) in
– osebno fotografijo 2,5cm × 3,5cm.

Trener je na voljo staršem po predhodnem dogovoru.

TRENER : Mario Bratkovič 070150170


Kontakt NŠ NK KRŠKO glede splošnih informacij:
rok.zorko@nkkrsko.com, luka.sebek@gmail.com

 

VAJE ZA VADBO DOMA