Nuklearci samozavestno v Mursko Soboto

Pokalna tekma v Turnišču sredi tedna je bila dober strelski trening za igralce Krškega, ki v letošnjem prvenstvu še čakajo na prve tri točke. 8 golov v nasprotnikovi mreži kaže na potencial krških strelcev, ki ga bo potrebno uresničiti tudi proti zahtevnejšim nasprotnikom. Mura, povratnik v prvi ligi bo v nedeljo zelo motivirana, še posebej pred svojimi navijači, zato lahko pričakujemo zahtevno gostovanje. “Vzdušje v ekipi je zelo pozitivno, zmaga v torek nam je dala dodaten motiv in mirno pripravo na nedeljsko tekmo. Pričakujemo motivirano ekipo Mure, ki bo imela pomoč svojih navijačev. Ključ do naše zmage je lahko samozavest, ki smo jo pridobili na pokalni tekmi, želimo biti kompaktni, ambiciozni in Muri vsiliti naš način igre,” je povedal pomočnik trenerja Radovan Karanović.

V tem tednu sta postala polnopravna člana ekipe povratnik Šime Gregov, ki je v Krškem igral v drugi polovici krstne prvoligaške sezone in Dario Tomić. “Vrnitve Šimeta v Krško smo v klubu zelo veseli, njegova discipliniranost, korektnost in borbenost na igrišču so lastnosti, zaradi katerih je priljubljen tudi pri navijačih. Igralci vedo, da navijači potujejo na gostovanja in so veseli njihove podpore. Verjamemo, da bo tako tudi v Murski Soboti in z njihovo podporo nam bo lažje osvojiti cilj,” je sklenil Karanović.

Tekma bo v nedeljo, 19. avgusta ob 16. uri v Murski Soboti. Tekmo bo sodil Matković Aleksandar, TV prenos bo na Planet TV.